Hajrá Veszprém! Elindultunk!

Veszprémben rendkívül színes a sportélet. Legyen az csapatsport vagy egyéni, mindenki megtalálja a szívéhez közel állót, ami nem csoda, hiszen a veszprémi sportot nagyon lehet szeretni. Vannak kis és nagy egyesületek, de egyvalami közös bennük: mindenki a maximumra törekszik. Sokszor erőn felül teljesítenek, amivel rendszerint meghálálják szurkolóik bizalmát.

Sportbarát portálunk azért jött létre, hogy egy közösséggé kovácsolja a sportszerető veszprémi embereket, és még szorosabbá fűzze a kapcsolatot a sportegyesületek és a szurkolók között. Arra törekszünk, hogy aki ellátogat oldalunkra, naprakészen megtaláljon egy helyen mindent, ami a királynék városának sportéletében történik. Állunk az egyesületek rendelkezésére, működjünk együtt minél hatékonyabban!

Cikkeinkhez várjuk a hozzászólásokat, kérjük, tartózkodjanak a politikai, vallási, etnikai megnyilvánulásoktól, ezek maradjanak a pályán kívül, szóljon a mi portálunk csak a sportról! Oldalunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat is.

Jelenleg tesztverzióban működik az oldal, néhány funkció csak később lesz teljes. Hamarosan felkerülnek a részletes tabellák, az eseménynaptár és az egyesületeinket bemutató profiloldalak is. Reméljük, hogy mindenki örömét leli oldalunk böngészésében!

Egyesületeinknek sok sikert, olvasóinknak kellemes időtöltést kívánunk!

Hajráveszprém.hu csapat

Hozzászólások

Sziasztok! Tetszik az oldal, friss híreket olvashatunk itt a veszprémi sportéletből. Javallom, hogy eddig még ide nem került klubok, egyesületek is adhassanak hírt magukról. Köszönettel: Tamás Kedves Tamás! Köszönjük az észrevételét! Amennyiben egy klub jelentkezik nálunk, hogy szeretné, ha írnánk róluk, akkor természetesen szívesen beszámolunk a ő eseményeikről is. Mellette persze, mint néhány hónapja indult oldal, még nem sikerült minden klubbal felvenni a kapcsolatot, de azon vagyunk, hogy szélesebb és színesebb legyen az oldalunk sportpalettája.
Bonita2010. március 15. 07:53
Ne csak foci és kézilabda legyen! Hajrá Veszprém(.hu)! természetesen más sportágak is lesznek, a röplabda most hétvégén indul, a kosárlabda bajnokság is nemsokára kezdődik. Persze az egyéni sportágakról sem feledkezünk meg.
Fecó2009. szeptember 18. 17:10
Tök jó az oldal! Ugye lesz kosártabella is? Igen, több sportág tabellái is felkerülnek majd.
Qobi2009. szeptember 17. 10:05
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook