Hajtós mérkőzésen nyert a Gizella

Nagy iramban kezdtek a hazaiak, több ígéretes támadást vezettek, de az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. A vendégek egy kapufával jelezték, hogy győzni jöttek Veszprémbe, majd egy óriási hazai ziccer maradt ki.

A vendégek szerezték meg a vezetést, a védelmi hiba mellett a hazai kapus is benne volt a gólban. (0:1) Aktívabb támadójátékkal igyekeztek egyenlíteni a veszprémiek, de kinyílt a védelem, így veszélyes kontrákat vezethettek a vendégek.

A hazai kísérleteknek meglett az eredménye, egy kipattanó labdát Madar Erika vágott a léc alá. (1:1) Jót tett a gól a veszprémi lányok önbizalmának, felbátorodtak, több ígéretes kísérletük is volt akcióból és pontrúgásból egyaránt, de a félidőben már nem változott az eredmény. Történt egy sajnálatos sérülés is: a veszprémi csapatból Varga Kinga egy ütközést követően nem tudta folytatni a játékot.

A második játékrészt a hazaiak kezdhették, és ott folytatták, ahol az első félidőben abbahagyták. Rohamozták a vendég kaput, és mindjárt a félidő elején Véninger Tünde révén megszerezték a vezetést. (2:1)

A veszprémi lányok a gólöröm mámorában nem koncentráltak megfelelően a védekezésre, amit a vendégek ki is használták, és egalizálták az eredményt. (2:2) Mielőtt azonban túlzottan elbízták volna magukat a vendégek, a Véninger Tünde újabb gólt szerezve ismét megszerezte a hazai csapat számára a vezetést. (3:2)

A mérkőzésen több gól már nem esett, a Gizellás lányok főleg a védekezésre fektették a hangsúlyt. Sikerült megtartani az előnyt a lefújásig, nagyon elfáradt a csapat a végére.

mérkőzéstükör

- Nagyon nehéz mérkőzés volt, nem játszottunk jól, de végre nyertünk hazai pályán. A kispad munkáját egy sajnálatos szülői incidens is megzavarta, remélem, ez többször nem fordul elő. Megújult a csapat, így sok munka van még hátra, a fejekben is rendet kell rakni. A következő mérkőzést csak két hét múlva játsszuk, addig tudjuk rendezni a sorokat, többet várok a csapattól – értékelt Pintér János.

Gizella - Fészek Csempebolt 3:2 (1:1)