Sportműsor: Fontos mérkőzések a hétvégén

A hétvégén sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Pénteken női kézilabdázóinkra komoly feladat vár, a szintén 6 ponttal rendelkező Dunaújváros csapatához látogatnak, egy győzelemmel sikerülhetne eltávolodni a kieső zónától. Az eddig makulátlan mérleggel rendelkező VESC kosárcsapata az eddig nyeretlen Fehérvár KC-t látja vendégül. A fehérváriak tavaly kiestek, de mivel senki nem jelentkezett a megüresedett helyre mégis rajthoz állhattak.

Szombaton a Company röplabdázói azt a Kecskemétet fogadják, akitől az első fordulóban sima 3-0-s vereséget szenvedtek. Az MKB Veszprém Szlovéniába utazik, a BL negyedik fordulójában a Gorenje Velenjével mérkőznek meg, a sérült Vujin és Lapcevic nélkül kell megszerezni a fontos idegenbeli győzelmet.

Vasárnap, a két hetes bajnoki szünet után floorballosaink ismét pályára lépnek, az utóbbi két fordulóban remek formába lendülő Paks látogat a királynék városába. Férfi labdarúgóinkra könnyűnek ígérkező összecsapás vár, az utolsó helyezett Bük otthonából kötelező elhozni a három bajnoki pontot. A Gizella SE csapata előtt nehéz a feladat , a második helyezett Sopront fogadják. A VESC női röpiseire rendkívül fontos mérkőzés vár, egy Kalocsa elleni idegenbeli győzelemmel megerősíthetik pozíciójukat a tabella első felében.

November 6. (péntek)

18:00 Dunaújváros – Veszprém Barabás KC női kézilabda, helyszín: Dunaújváros
18:30 VESC - Fehérvár KC férfi kosárlabda, helyszín: Vetési Albert Gimnázium

November 7. (szombat)

16:00 Company VRC – KALO-MÉH Kecskemét SE férfi röplabda, helyszín: Táncsics iskola
18:15 RK Gorenje Velenje - MKB Veszprém férfi kézilabda, helyszín: Velenje

November 8. (vasárnap)

13:00 VESC Lizards - Paksi Floorball Klub férfi floorball, helyszín: Stadion Munkacsarnok
14:00 Gizella-Veszprémi SE - Soproni FAC női labdarúgás, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
14:00 Bük TK - Veszprém FC férfi labdarúgás, helyszín: Bük
16:00 Kalocsai SE – VESC női röplabda, helyszín: Kalocsa