Számos rangadó vár ránk a héten

A hétvégén sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Szerdán a kosárlabda HEPP kupa következő fordulójában, a bajnokságban eddig veretlen Sopron és Veszprém csapata találkozik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Nagy mérkőzésre van kilátás, az elmúlt szezonban hazai pályán 11 pontos soproni győzelem született, így most lehetőség nyílik a srácok előtt a visszavágásra.

A bajnokságban vezető női röplabdásainkra hosszú hétvége vár, hiszen kétszer is pályára kell lépniük. Először pénteken hazai pályán fogadják a második helyezett Eger csapatát, az első mérkőzésen az Eger győzött 3-1 arányban, így nagyon fontos lenne, hogy a rangadón itthon tartsák a lányok a két bajnoki pontot. Vasárnap is nehéz mérkőzés vár a csapatra, ahhoz az Újbudához utaznak, akik eddig valamennyi hazai mérkőzésüket megnyerték, ezért nem lehet félvállról venni ezt az összecsapást sem.

Szombaton a férfi labdarúgókra is rangadó vár, a volt NB1-es játékosokkal megerősített, a bajnokság 3. helyén álló Sopron látogat Veszprémbe. Jelenleg 6 ponttal vezet a Lipót (eggyel több mérkőzést játszottak) előtt a VFC, és 9 ponttal a harmadik helyezett Sopron gárdája előtt. A Company röplabdásai a listavezető, veretlen Dunaújváros gárdájánál vendégeskednek, remélhetőleg sikerül megszorítani őket. A sérül Vujin és Lapcevic nélkül felálló MKB a csoport utolsó helyezettjét, a Bosna Szarajevo gárdáját fogadják BL mérkőzésen, elsődleges cél a biztos győzelem. NB2-es kézilabdázóink a kéthetes szünet után a listavezető Komárom gárdájához látogatnak, roppant nehéz feladat vár rájuk, de remélhetőleg az Ács elleni döntetlen után sikerül egy újabb bravúrt elérniük a srácoknak.

Női labdarúgóink és férfi floorballosaink is újfent hazai pályán szerepelnek, előbbiek a sereghajtó Szigetvári Vasast fogadják kötelező 3 pont reményében, utóbbiak az első osztályú Ares HC második csapatát látják vendégül, reméljük, hogy a srácok folytatják menetelésüket az OB1/B-ben.

Vasárnap még két csapatunk is pályára lép, a kosarasok a középmezőnyhöz tartozó Törökbálinthoz utaznak a győzelem megszerzésének reményében. Női kézilabdásaink a kiesés elkerülésért vívott harcban nagyon fontos összecsapás elé néznek, a tabella második felében tanyázó Hódmezővásárhely ellen kötelező begyűjteni a két pontot a célok elérése érdekében.

November 11. (szerda)

19:00 SMAFC-NYME – VESC férfi kosárlabda HEPP kupa, helyszín: Sopron

November 13. (péntek)

17:00 VESC – Szabóker Agria RC Eger női röplabda, helyszín: Tornacsarnok

November 14. (szombat)

13:00 Veszprém FC – Sopron VSE férfi labdarúgás, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya???
17:00 Dunaferr - Company VRC férfi röplabda, helyszín: Dunaújváros
17:15 MKB Veszprém – HC Bosna Gas Sarajevo férfi kézilabda BL, helyszín: Veszprém Aréna
18:00 Komárom - Veszprémi Egyetem SC férfi kézilabda, helyszín: Komárom

November 15. (vasárnap)

14:00 Gizella-Veszprémi SE – Szigetvári Vasas női labdarúgás, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
17:00 Újbuda TC – VESC női röplabda, helyszín: Újbuda
17:00 VESC Lizards - Ares HC "B"férfi floorball, helyszín: Stadion Munkacsarnok
17:00 ELITE Basket Törökbálint – VESC férfi kosárlabda, helyszín: Törökbálint
18:00 Veszprém Barabás KC – ASA-Consolis Hódmezővásárhely NKC női kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna