Fontos mérkőzés előtt a Veszprém FC

Szombati rangadó előtt Garai Pétert, a Veszprém FC ügyvezetőjét kérdeztük a Sopron elleni előkészületekről.

-Hogyan készültetek fel a rangadóra, más volt mind eddig, vagy hasonló volt az előző mérkőzésekéhez?

Ugyanúgy készültünk, mint a többi csapat ellen, bár nehéz mérkőzésre számítunk, de mindenki ellen győzelmi céllal lépünk pályára, így nem kellett változtatnunk az edzésmódszereken.

-Ez a rossz, esős időjárás gondolom megnehezítette a heti edzésmunkátokat?

Igen, sajnos egész héten nem tudtunk a Stadionban gyakorolni, jelenleg is kérdéses, hogy a hétvégén tudunk-e rajta játszani, amennyiben péntekig nem jön rendbe a pálya talaja, akkor a Jutasi úti műfüves pályán kell a mérkőzést lejátszani.

-Melyik csapatot zavarhatja jobban a műfüves pálya talaja?

Mivel egész héten az esős időjárás következtében a műfüvesen edzettünk, azt gondolom, hogy mi ott is hazai pályán érezhetjük magunkat.

-Mi a véleményed a Sopron utóbbi fordulókban mutatott gyengébb játékáról?

Az idei évre több komoly NB1-es múlttal rendelkező játékost igazoltak, sokkal erősebb ez a csapat, mint a tavalyi gárda, abból, hogy 1-2 két alkalommal nem úgy sikerült nekik egy mérkőzés, semmilyen következtetést nem szabad levonni, nagyon jó csapat a Sopron.

-Sérült, eltiltott van-e csapatnál?

Czvetkó, aki régebb óta sérült, de többen is kisebb betegséggel bajlódnak, azonban közülük mindenki tudja vállalni a játékot ezen a fontos összecsapáson.

A Soproni VSE csapatánál 2 eltiltott is van, Geeb Attila védőt a Körmend elleni 0-0 alkalmával állították ki, valamint a szintén hátul bevethető Bagó Attilát 2010 júniusáig tiltotta el az MLSZ, mert a Csorna ellen leköpte a bírót.

A mérkőzésre szombaton 13 órás kezdettel kerül sor, a végleges helyszín az Egyetemi Stadion!!!