Gólnélküli döntetlen a Győr otthonában

Az őszi utolsó fordulóban gólnélküli döntetlent játszottak a Gizella SE női labdarúgói a Győr otthonában.

A Szigetvár elleni hazai siker után jó hangulatban utaztak Győrbe női labdarúgóink, a három bajnoki pont begyűjtése volt a cél a Gizellás lányok számára.

Nagy iramban játszottak a csapatok az egész mérkőzés során, az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A veszprémi lányok az edzéseken begyakorolt taktikai elemeket játszották, és gólra törően játszottak. A félidei 0:0 nem tükrözte a játék reális képét.

A második játékrészben sem engedtek ki a csapatok, dinamikusan, harcosan játszottak, mindkét fél meg akarta szerezni a győzelmet. A támadások végén azonban rendre nem született gól, ami elsősorban a hálóőrök kiváló teljesítményének volt köszönhető. A 89. percben a veszprémi csapatból Véninger egy szabadrúgásból eldönthette volna a mérkőzést, de a hazai kapus bravúrral hárított, így maradt a mérkőzés összképét tekintve reális döntetlen.

Mérkőzéstükör 

- Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, igaz, győzni mentünk Győrbe. Mindenki kihozta magából a maximumot, és végre felszabadultan játszottunk. Kár, hogy a veszprémi nézők nem láthatták a mérkőzést, mert jó iramban, gólveszélyesen játszott mindkét csapat. Az ősz végére kialakult az egység a csapatomban, így jó érzéssel, izgatottan várjuk a tavaszt – értékelt Pintér János, a Gizella VSE edzője.

Női labdarúgóink a bajnokság szünetében sem tétlenkednek, egy hét pihenőt követően a Deák Ferenc Általános Iskolában kezdik meg a felkészülést a tavaszi szezonra, majd januárban 12 fős kerettel Passauba utaznak egy nemzetközi tornára.

Fészek Csempebolt NFK - Gizella SE Veszprém 0-0