Rangadók hétvégéje elé nézünk

A hétvégén sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Szombaton mindkét röplabdacsapatunk hazai környezetben szerepel. A férfiak az utolsó előtti helyezett MAFC gárdáját fogadják, az első körben, idegenben 3-1 arányban győzött a Company. Az első négybe kerülésért vívott harcban fontos lenne hazai pályán is begyűjteni a győzelmet. A VESC csapatára nagyon fontos rangadó vár, az azonos pontszámmal álló Kaposvár látogat Veszprémbe.

Vasárnap az MKB Veszprém a Pick Szeged otthonába látogat, várhatóan a bajnokság legjobb mérkőzésére kerül sor, remélhetőleg veszprémi győzelemmel. Floorballosaink a második helyezett Bajához utaznak, akik eddigi egyetlen vereségüket pont a Lizards otthonában szenvedték el, az első fordulóban 16-5-re nyertek a Gyíkok. A Veszprémi Egyetem NB2-es kéziseire is rangadó vár, az egyaránt 9 ponttal rendelkező Szentgotthárdhoz utaznak, a dobogóért vívott küzdelemben a győztes sokat léphet előre.

Hétfőn a Veszprém Barabás KC is pályára lép, a Chile elleni győztes felkészülési mérkőzés után ezúttal az argentinokkal játszanak a lányok, akik szintén a kínai világbajnokságra készülnek.

November 28. (szombat)

16:00 Company Veszprém RC – MAFC-BME-MAPEI férfi röplabda, helyszín: Táncsics iskola
18:00 VESC – BITT Kaposvári Női RC női röplabda, helyszín: Egyetem, Tornacsarnok

November 29. (vasárnap)

12:15 Pick Szeged - MKB Veszprém férfi kézilabda, helyszín: Szeged
14:00 Bajai Darazsak – VESC Lizards férfi floorball, helyszín: Baja
16:00 Szentgotthárdi KK – VESC férfi kézilabda, helyszín: Szentgotthárd

November 30. (hétfő)

18:30 Veszprém Barabás KC - Argentína női kézilabda felkészülési mérkőzés, helyszín: Veszprém Aréna