Vasárnapi veszprémi mérkőzések

Vasárnap sem áll meg az élet, csapataink többsége ismét küzdőtérre lépnek.

Vasárnap délelőtt a röplabda női NB1-ben a második helyezett VESC a hatodik Palota-Böllhoff otthonába látogat. Csütörtökön Magyar Kupa-meccset játszott a VESC a bajnoki címvédő BSE-nél, és 3:0-s vereséget szenvedett. A csapat célja továbbra is a négy közé jutás a bajnokságban, ezért Palotán nagy szükség lesz a két bajnoki pontra. Jó hír, hogy Szelle Dóra felépült és játszani tud.

A férfi röplabda Extraligában a már négy közé jutott Company-VRC a Szolnok otthonában vendégeskedik. A tét nélküli mérkőzés ellenére a veszprémiek győzelemért utaznak, Szabó Gábor a fiataloknak is több játéklehetőséget szeretne adni, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Az első körben hazai pályán 3:1-re a Company csapata diadalmaskodott, remélhetőleg hasonló eredménnyel térnek haza vasárnap a srácok.

A férfi kosárlabdázókra rangadóra vár, a szintén veretlen Nagykanizsa csapatához utaznak. Sajnos több játékos is megbetegedett a veszprémieknél, de remélhetőleg a mérkőzésen mindenki hadra fogható lesz. A férfi kézilabdázók ismét hazai pályán szerepelnek, a vendég ezúttal a Ferencváros gárdája lesz. A hétközi idegenbeli győzelem után, valamint a Szeged botlása révén már 5 pont az előnye az MKB csapatának.

2009. december 6. (vasárnap)

11:00 Palota Böllhoff - VESC női röplabda, helyszín: Budapest
16:00 Szolnok RKSI - Company Veszprém RC férfi röplabda, helyszín: Szolnok
17:00 Kanizsa KK DKG-EAST - Veszprémi Egyetem SC férfi kosárlabda, helyszín: Nagykanizsa
18.30 MKB Veszprém KC – FTC-Cityline férfi kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna