Ismét mozgalmas hét elé nézünk

Ezen a héten sem unatkozhatnak a sportbarátok, a veszprémi csapatok ismét több fronton veszik fel a küzdelmet a különböző bajnokságokban.

Szerdán a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a VESC az Extraliga első helyén álló BSE csapatát látja vendégül. Az első mérkőzésen sima 3:0-s budapesti győzelem született, a veszprémi lányok célja a tisztes helytállás lehet a válogatott játékosokkal rendelkező vendégekkel szemben. Férfi kéziseinkre ismét bajnoki mérkőzés vár, az utóbbi időben gyengébb formát mutató PLER gárdájához utazik az MKB Veszprém.

A női kézilabda világbajnokság alatt sem maradunk hazai mérkőzés nélkül, a Barabás KC kézisei a válogatott játékosait nélkülöző Győrhöz utaznak edzőmérkőzésre. Az MKB Veszprémre ezúttal is idegenbeli mérkőzés vár a bajnokságban, a hosszú utazás után a sereghajtó Debrecen ellen veszik fel a küzdelmet. A férfi kosarasokra ismét rangadó vár, az eddig még veretlen, bajnoki álmokat dédelgető Bonyhád látogat Veszprémbe. A VESC a múlt vasárnap veszítette el veretlenségét a Kanizsa otthonában, így hatalmas küzdelem várható a mérkőzésen, fontos lenne begyűjteni a győzelmet.

Női és férfi röplabdázóink is pályára lépnek szombaton, mindkét csapat hazai környezetben fogadja soros ellenfelét. A női NB1-ben a négy közé jutott VESC a Nyíregyházi Főiskola csapatát látja vendégül. Van mit törlesztenie a hazaiaknak, mivel az első körben sima 3:0 arányban iskolázta le a Nyíregyháza a veszprémi lányokat. A fiúkra könnyebb mérkőzés vár, a sereghajtó, eddig nyeretlen Szeged látogat a királynék városába, az első körben 3:2-re nyert a Company a Szeged otthonában.

Vasárnapra egy mérkőzés maradt, a Lizards floorballosai a Rudas FT csapatával mérkőznek meg, az összecsapásra Komáromban!!! kerül sor egy floorball kupa keretében.

December 9. (szerda)
17:30 VESC - BSE FCSM női röplabda Magyar Kupa, helyszín: Egyetemi Tornacsarnok
18:00 PLER KC - MKB Veszprém KC férfi kézilabda, helyszín: Pestszentlőrinc

December 11. (péntek)
16:00 Győri Audi ETO KC – Veszprém Barabás KC női edzőmérkőzés, helyszín: Győr
18:00 DKSE Hotel Lycium - MKB Veszprém KC férfi kézilabda, helyszín: Debrecen
18:30 Veszprémi Egyetem SC – Bonyhádi KSE férfi kosárlabda, helyszín: Vetési Gimnázium

December 12. (szombat)
14:00 Company Nyelviskola-VRC – HPQ Szeged férfi röplabda, helyszín: Táncsics iskola
15:00 VESC – Nyíregyházi Főiskola SE női röplabda, helyszín: Egyetemi Tornacsarnok

2009. december 13. (vasárnap)
10.00 VESC Lizards – Rudas FT férfi floorball, helyszín: Komárom!!!