Első helyen telel a Veszprém FC - 1. rész

Összefoglalónk 1. részében a csapat őszi teljesítményét elemezzük mérkőzésről-mérkőzésre a nyári felkészüléstől az ősz utolsó mérkőzéséig.

A 2008/2009-es szezonban elért második hely után a vezetők az előző évekhez hasonlóan nem tűztek ki konkrét helyezési célt, a legfontosabb az, hogy olyan személyektől független gárda alakuljon ki, ahol nem kell félni attól, hogy ki sérül meg, ki igazol el, hanem legyen 15-16 olyan játékos, akiket bármikor be lehet vetni, illetve legyen egy olyan csapatszerkezet, ahová bármelyik játékos gond nélkül be tudjon illeszkedni.

A játékoskeretben az előző évhez képest nem történt nagy változás, de meghatározó játékosok távoztak a csapattól. Marosvölgyi Tamás Hévízre, Bognár Péter Badacsonytomajra, Grósz Róbert pedig Ausztriába igazolt, míg érkező oldalon hat labdarúgó, Szöllőskei Péter (FC Ajka), Kalcsó Gábor (Celldömölk), Leitold Tamás (Győri ETO), Donát Máté (Siófok), Kovács Péter (Videoton FC), valamint Bacsi László (Haladás) található.

Az első tétmérkőzést a Magyar kupában játszotta a csapat a Balatonszárszó SE csapatával. A tartalékosan felálló veszprémi gárda emberhátrányban játszva, hosszabítás után 3-1 arányban győzte le a somogy megyei együttest. A góljainkat Csordás, Novothny és Kovács Péter szerezték. A 2. fordulóban a Police-OLA (Zala megye, megye II:) csapatával mérkőzött meg a VFC, és sima 5-0-s győzelmet aratott a szerény képességű hazai csapat ellen. Góljainkon Tatai kétszer, Babos, Kalcsó és Lang osztoztak.

A következő körben az NB 1-es Kaposvári Rákóczi látogatott a királynék városába. Mindkét gárda a legerősebb összeállításában lépett pályára, de a két csapat között egyáltalán nem látszott az osztálykülönbség. A VFC játékosai bátran játszottak, veszélyes helyzeteket dolgoztak ki, de a szerencse nem állt a hazaiak mellé, illetve a játékvezető súlyos hibái is a kaposváriakat segítették. A 2-1-es kaposvári győzelem alkalmával Babos szerezte a veszprémiek gólját.

NB III Bakony Csoport – Fordulóról fordulóra

Hozzászólások

Jó ez az összefoglaló! A második rész mikorra várható? Várhatóan 1-2 héten belül lesz a második rész!
Olé2010. január 04. 13:53
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

Tartalomjegyzék

A rovat további cikkei

Facebook