Mozgalmas hét áll előttünk

Szerdán és szombaton is bő kínálattal találkozhatnak a sportszerető emberek.

Szerdán a Veszprém FC labdarúgói kétszer is pályára lépnek, először 14 órakor az NB1-es Haladás csapatát fogadják, majd este 19 órás kezdettel a fejér megyei első osztályú Velencével játszanak a Jutasi úti műfüves pályán. Szombaton a Mór együttese látogat Veszprémbe, a mérkőzésre 11 órától kerül sor.

Az MKB Veszprém a múlt heti két győzelem után ismét a Veszprém Arénában lép pályára, ezúttal a Budapest Bank Liga keretein belül a középmezőnyhöz tartozó Pestszentlőrinc gárdáját fogadják. Szombaton újra rajtol a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, a veszprémiek a francia Chambéryt látják vendégül. Az első körben fantasztikusan játszott az MKB Franciaországban és bravúros 10 gólos győzelmet aratott.

Szerdán befejeződik a rájátszás első köre a Company VRC számára, az utolsó körben a Dunaújváros látogat Veszprémbe. Az idény során már öt alkalommal találkozott egymással a két együttes – kétszer a Magyar Kupában, háromszor a bajnokságban – mindannyiszor a vendégek diadalmaskodtak, de a veszprémieknek többször is sikerült megszorítani őket.

Hosszú hetek után újra hazai környezetben lépnek pályára kosárlabdázóink, pénteken a bajnokság hátsó régiójához tartozó Budafokot fogadja a VESC, így adott a lehetőség az előző fordulóban elszenvedett vereség javítására.

Szombaton az Eger elleni mérkőzéssel a nők is befejezik a rájátszás első felének küzdelmeit a női röplabda NB1-ben. Hétvégén a Nyíregyháza ellen sajnos nem sikerült megismételni a lányoknak a Kaposvár elleni bravúrt, de remélhetőleg az Eger ellen szép eredménnyel zárják az első kört.

A Veszprém Barabástól mindenki győzelmet vár a szombati Hunnia elleni mérkőzésen. A Hunnia csapata mindössze egy győzelemmel rendelkezik eddig a bajnokság során, persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ifista korú játékosokkal állnak ki hétről hétre.

Február 10. (szerda)
14:00 Veszprém FC – Haladás férfi labdarúgás felkészülési mérkőzés, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
18:00 MKB Veszprém KC – PLER KC férfi kézilabda, helyszín: Veszprém Aréna
19:00 Veszprém FC – Velence férfi labdarúgás felkészülési mérkőzés, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya
19:00 Company Nyelviskola-VRC – Dunaferr SE férfi röplabda, helyszín: Táncsics SZKI tornaterem

Február 12. (péntek)
18:30 Veszprémi Egyetem SC – Budafok-Csepel férfi kosárlabda, helyszín: Vetési Albert Gimnázium

Február 13. (szombat)
11:00 Veszprém FC – Mór férfi labdarúgás felkészülési mérkőzés, helyszín: Jutasi úti műfüves pálya elmaradt!!!
15:00 VESC - GMR Group-Agria RC-Eger női röplabda, helyszín: Tornacsarnok
14:00 Hunnia KSK - Veszprém Barabás KC női kézilabda, helyszín: Budapest
17:15 MKB Veszprém KC - Chambéry férfi kézilabda Bajnokok Ligája, helyszín: Veszprém Aréna