Négygólos vereség Felcsúton

Többek között Babos Barna góljával győzte le a Videoton II a Veszprém FC csapatát a mai felkészülési mérkőzésen.

A hazaiak végig magabiztosan és jól játszottak, így megérdemelten nyertek a Veszprém ellen. Érdekesség, hogy a télen Veszprémből eligazolt Babos is betalált egykori csapatának. Soós János, aki szintén Veszprémből érkezett a télen a fehérváriakhoz, viszont nem léphetett ma pályára volt csapata ellen, ugyanis nemrég sérülést szenvedett és holnap fogják operálni a sarkát.

Videoton II - Veszprém FC 4-0 (2-0)

Videoton II. 1. félidő: Czirjék - Kerékgyártó, Radovic, Novakovic, Fejes, Móri, Kovács, Olasz, Baracskai, Máté, Lencse.
Videoton II. 2. félidő: Halasi - Radovic, Papucsek, Papizsanszkij, Sötét, Lelkes, Szeleczki, Olasz, Zimányi, Máté, Babos.

Veszprém FC 1. félidő: Varga - Grósz, Fehér,Kovács Sz, Leitold, Kalcsó, Garai, Boromisza G., Foki, Tatai, Finta.
Veszprém FC 2. félidő: Kiss - Kovács P., Fehér, Kovács Sz., Leitold, Weibel, Garai, Boromisza D., Ihász, Miskei, Szöllőskei.

Gólszerzők: Olasz (2), Lelkes, Babos.

A Veszprém FC kéri Önöket, hogy adója 1%-át a Veszprémi Ifjúsági és Diák Labdarúgásért Közalapítvány részére ajánlja fel! Az adójogszabályok alapján Önnek is lehetősége van arra, hogy a befizetendő adója 1%-val támogassa a veszprémi gyerekek fejlődését.

Kérjük, hogy adóbevallásában adója 1%-át a Veszprémi Ifjúsági és Diák Labdarúgásért Közalapítvány közhasznú szervezet (Veszprém, Wartha V. u. 3.) javára a 18915387-1-19 adószámra felajánlani szíveskedjék.
Egyéb támogatást az alábbi bankszámla számra tehetik meg:
10300002-43718195-00003285

Az adó 1%-okból befolyt összeget kizárólag a veszprémi gyerekek támogatására fordítják. (mezek, teremdíj, külföldi utak, torna megrendezése, labdák, egyéb eszközök)