Történelmi siker küszöbén

Az Extraliga legjobb négy csapata közé juthat férfi röplabdacsapatunk, ha péntek este legyőzi a Kazincbarcikát.

Egy igazi sikertörténet a Company Nyelviskola VRC utóbbi években mutatott szereplése. Tavaly sikerült kiharcolnia a srácoknak az élvonalba jutást, és mindjárt a 7. helyen végeztek a rájátszás végén. Szeptemberben még vérmesebb reményekkel vágtak neki a bajnokságnak, de a legjobb négy csapat közé jutás, ha nem is elérhetetlen célnak tűnt, de mindenképpen a bravúr kategóriájába tartozott.

Most viszont ott tart a csapat, hogy egyetlen lépés választja el a történelmi sikertől, pénteken hazai pályán kell legyőzni a Kazincbarcikát. A srácok küzdeni tudását és összekovácsolt egységét elnézve elképzelhetetlennek tartom, hogy ne nyerjék meg a mérkőzést, de pokoli összecsapás vár rájuk.

Az itthon elveszített első mérkőzés után idegenben hatalmas bravúrt hajtottak végre a veszprémiek, és talán így van megírva a sporttörténelem képzeletbeli könyvében, hogy hazai közönség előtt vívja ki élete eddigi legnagyobb sikerét a VRC.

Beérhet a csapat eddig elvégzett kemény munkája, de ehhez a hazai szurkolótábor biztatására is szükség lesz. A borsodiak – az első találkozóhoz hasonlóan - bizonyára hangos és lelkes szimpatizánsokkal érkezik, de itt, Veszprémben nem harsoghatják túl a hazai publikumot! Aki szereti a röplabdát, és megteheti, péntek este szurkoljon a csapatnak a Táncsics Mihály Szakközépiskolában!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Megcsináltuk Misi! Final Four! Hajrá Veszprém, hajrá Company!
fenyő2010. március 06. 03:42
Nem kérdés hogy ezt a meccset meg kell nyerni! Megérdemli a csapat nagyon! Sokan nem hittek bennük, de mégis eljutottak idáig! Hajrá srácok, hajrá Veszprém!
misi2010. március 05. 12:24
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook