Három veszprémi magyar bajnok

A Veszprémi Thai-box SE versenyzői a három bajnoki cím mellé két második és három harmadik helyezést is begyűjtöttek.

Március 20-án, Pécsváradon rendezték a Wako Magyar Bajnokságot. A K-1 szabályrendszer szerint a küzdelmek 3x2 perces menetidőben zajlottak, 44 mérkőzést láthattak a nézők. A veszprémiek 8 versenyzővel utaztak, és remek eredményeket értek el.

Orsós Richárd (-57 kg) junior korcsoportban szerzett magyar bajnoki címet, Richárd mindkét ellenfelét 3-0-ás pontozással legyőzte. Kakasi Dominik (-75 kg) szintén a juniorok között diadalmaskodott méghozzá úgy, hogy minkét riválisát kiütötte, tekintélyt parancsoló teljesítménye magyar bajnoki címet ért. A női mezőnyben is született egy veszprémi bajnoki cím: a felnőttek között Udvaros Gitta (-60 kg) egyhangú pontozással győzött.

A veszprémi második helyezéseket Péntek Ádám (-60 kg) és Dobos Gergő (-91 kg) szolgáltatta, és a dobogó harmadik fokára állhatott Szilágyi Arnold (-63,5kg), Koncsek Viktor (-75kg) és Hamusics Gergő (-86kg).


A veszprémi csapat

- Megvagyok elégedve a csapatom teljesítményével, az eredményeink igazolják az elvégezett munkát. Töretlenül folytatjuk edzéseinket a Veszprémi Arénában, ahová továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt – mondta Körmendi Ferenc, a Veszprémi Thai-box Egyesület edzője.