Gólzáporos győzelem Körmenden

Az NB III Bakony csoportjában Körmenden aratott nagyon fontos győzelmet a listavezető Veszprém FC. Előnyük kilenc pont a Lipótot legyőző Sopron előtt.

A gólok története:

A 30.percben Finta sarkalta Boromisza elé a labdát, aki elemi erővel a a kapu jobb oldalába vágta (0-1).

A 35. percben szögletrúgást végzett el a hazai csapat, Réczeg ugrott a legmagasabbra, fejese a lécről a gólvonal mögé vágodott (1-1).

A 41.percben Foki vesztett labdát saját térfelén, a gyors középre ívelést az üresen álló Németh B. fejelte a jobb sarokba (2-1).

Az 50.percben vendég szöglet utáni kavarodás után Fehér eszmélt először, aki a kapu közepébe emelte a játékszert (2-2).

Az 59.percben Foki felívelését Finta lekészítette Tatai elé, aki a kifutó kapus felett szép mozdulattal emelt a kapu közepébe (2-3).

A 67.percben Babik passzából Finta öt méterről a kapu közepébe vágta a labdát (2-4).

A 84.percben egy rossz vendég felszabadítás után Németh B. 32 méterről egy hatalmas gólt ragasztott a kapu jobb oldalába (3-4).

Körmendi FC Boldizsár Trans - Veszprém FC 3:4 (2:1)

Játékvezető: Hofbauer Dávid
Asszisztensek: Bede Tamás Dr., Horváth Zoltán

Összeállítások:

Körmendi FC: Marton – Nagy K., Csenterics, Németh Z., Seres – Kovács, László, Takács, Réczeg - Nagy K., Németh B. Vezetőedző: Molnár Károly

Veszprém FC: Varga T. – Kovács Sz., Fehér, Pálfi, Leitold – Grósz, Garai, Foki, Tatai – Finta, Boromisza G. Vezetőedző: Orbán Tamás

Cserék: László helyett Berbás a 71. percben, Nagy K. h. Vass a 89. percben, Kovács helyett Bozóki a 90. percben, illetve Kovács Sz. helyett Babik a 46. percben, Boromisza G. h. Szőllőskei az 58. percben, Foki h. Czvetkó a 81. percben.

Gólszerzők: Réczeg a 35., Németh Balázs a 41. és 84. percben, illetve Boromisza G. a 30., Fehér az 50., Tatai az 59., Finta a 67. percben.

Sárga lapok: László, Kovács, Nagy K., Bozóki, illetve Pálfi, Garai, Szőllőskei.

A 18. forduló többi mérkőzésén:
Csesztreg – Répcelak 1-1
MTE 1904 – Lombard Pápa B 0-2
SVSE – Lipót 2-0
Haladás – Bük 2-1
Sárvár – Celldömölk 0-2
Csorna – Badacsonytomaj 3-2