Hétvégén megyei rangadó

Szombaton a Veszprém FC a Lombard Pápa második együttesét fogadja az NB III Bakony csoportjának 20. fordulójában.

Nagyon örülünk, hogy az előző fordulóban sikerült legyőzni a nagy rivális Lipót gárdáját, nagyon jó csapatot vertünk meg. Az első félidőben gyengébben teljesített a csapat, de a második játékrészben a csapat azt hozta, amit tud, ezért sikerült megfordítanunk a mérkőzést 0:1-ről, és a végén teljesen megérdemelten nyertünk – nyilatkozta Garai Péter, a VFC ügyvezetője és középpályása.

Érdekesség, hogy Novothny Soma is betalált a hétvégén, ráadásul élete első NB III-as felnőtt gólját is a Lipótnak lőtte ősszel.

A hétvégi összecsapás nagyon nehéznek ígérkezik, mivel a tavaszi szezonban rengeteg visszajátszó szerepel a Pápa II-nél az NB1-es csapattól, ennek köszönhetően remekül szerepeltek eddig, négy győzelem mellett mindössze egy vereséget szenvedtek el. Remek a hangulat a csapatnál, bízunk benne, hogy a nehéz mérkőzés ellenére sikerül begyűjteni a három pontot – mondta Garai.

Pálfi és Garai letöltötték egy meccses eltiltásukat, így pályára léphetnek a hétvégén, viszont Fehér Kornél Lipóton összeszedte 5. sárgáját, így ő eltiltását tölti majd szombaton. Leitold Tamás és Czvetkó József is sérült, kevés esély van a hétvégi játékukra, valamint Boromisza Dániel továbbra is maródi.

Az MLSZ elsőfokú licencadó testülete keddi ülésén első körben bírálta el a beérkezett licenckérelmeket. NBII-es licencet 26 egyesület kért, közülük 10 csapat kérelmét hagyták jóvá, többek között a Veszprém FC is megkapta a licencet.

04.24. szombat 17 óra, Veszprém FC - Lombard Pápa B