Labdarúgóink Sopronban szerepelnek

A női és férfi labdarúgó csapatunk is Sopronban szerepel a hétvégén, a férfi kosarasok Vásárhelyen zárják a szezont, míg floorballosaink az OB1-be jutásért játszanak osztályozót.

Szombaton férfi labdarúgóink a harmadik helyezett, nagy rivális Sopron otthonában lépnek pályára. A mérkőzés tétje, hogy a Veszprém megőrzi-e továbbra is veretlenségét egyedüliként az NB-s mezőnyben. Az őszi összecsapáson igazságos döntetlen született. Szerdán a Magyar Kupa utolsó körében a VFC a megyei harmadosztályú Jásdhoz utazik, a győztes a Magyar Kupa országos főtábláján folytathatja.

Férfi kosárlabdázóink szombaton fejezik be az idei bajnoki küzdelmeket, az ellenfél a Hódmezővásárhely gárdája lesz. A veszprémiek hazai pályán közel negyven ponttal bizonyultak jobbnak a riválisnál, így egy esetleges idegenbeli sikerrel még a negyedik helyet is elcsípheti a VESC csapata.

A Lizards floorballosai a bajnoki döntőbeli vereség után az osztályozó küzdelmeivel zárják a bajnokságot. Az OB1-be jutásért két mérkőzést rendeznek, mindkettőt a hétvégén bonyolítják le. A győztes jövőre a legjobbak között kergetheti a labdát.

Női labdarúgóinkra az előző héthez hasonlóan ismét roppant nehéz összecsapás vár. A bajnok Nagykutas elleni vereség után ezúttal a második helyezett, bombaformában lévő Sopronnal veszik fel a küzdelmet a lányok.

Május 26. (szerda)
ELMARADT!!! Jásd - Veszprém FC férfi labdarúgás Magyar Kupa, helyszín: Jásd

Május 29. (szombat)
18:00 SVSE-GYSEV - Veszprém FC férfi labdarúgás NB3, helyszín: Sopron
18:00 Enternet Vásárhely - VESC férfi kosárlabda rájátszás, helyszín: Hódmezővásárhely
18:00 IBK Cartoon Heroes – VESC Lizards férfi floorball osztályozó 1. mérkőzés, helyszín: Budapest, Klebelsberg Kuno Általános Iskola

Május 30. (vasárnap)
15:00 Soproni FAC - Gizella-Veszprémi SE női labdarúgás NB2, helyszín: Sopron
17:00 VESC Lizards - IBK Cartoon Heroes férfi floorball osztályozó 2. mérkőzés, helyszín: Stadion Munkacsarnok