Tisztújítás a Sporttanácsnál

Az elnök és az ügyvezető elnök személye nem változott, a megyei sportirányítás folytatja az elkezdett munkát.

A tervezett időpontban 2010.05.26. délután 3 órakor megtartotta éves közgyűlését és tisztújítását is egyben a megyei sportszervezet. 23 szövetség képviseltette magát és adta le voksát.

A szokásos beszámolók (pénzügyi, szakmai és felügyelőbizottsági) után a leköszönő elnök Hantó István összegezte az elmúlt négy év tapasztalatait és megköszönte az elnökségi tagok munkáját - különösen Háli József, Németh Csaba és Németh László tevékenységét, mivel ők nem kívántak a továbbiakban tisztséget vállalni - és átadta a jelölőbizottság vezetőjének Tungli Józsefnek a szót.

A listaállításokat hosszú, gondos előkészítő munka előzte meg, melynek tükrében elnöki pozícióba egyedüliként Hantó István kapott jelölést, ügyvezető elnöknek Csik Ferencet jelölték. Az ő esetükben az alapszabály szerint lehetőség volt nyílt szavazásra, melynek eredményeképpen egyhangúlag mindkettőjüknek újabb 4 évre szavazott bizalmat a közgyűlés.

Az elnökségi tagságra a jelölőbizottság 8 tagot delegált (Molnár Péter, Kovács Levente, Stemmer István, Németh Ferenc, Jankó Ilona, Hanzman László, Dr. Soós Kálmán, Rajki Tamás), így itt titkos szavazás történt. A számlálóbizottság munkája után Molnár Péter, Dr. Soós Kálmán, Stemmer István, Kovács Levente, Rajki Tamás kapott megbízást elnökségi tagként.

Felügyelőbizottsági tagnak Németh Lászlót, Lang Tibort és Petheő Balázst választották meg egyhangúlag. Tiszteletbeli elnöki tisztséget továbbiakban is Mihályfi István tölti be. A precíz szervezés és a jó előkészületeknek köszönhetően a közgyűlés gyorsan és eredményesen zajlott le. Az új tisztségviselők megkezdhetik a nem könnyűnek ígérkező munkájukat, melyhez a Hajráveszprém.hu csapata is sok sikert kíván.