A második hely még kiadó

Garai Péter, a Veszprém FC ügyvezetője és középpályása a VB csoportok első helyezettjeire adta le tippjeit, a második hely eldöntése már a válogatottakra vár.

- Az A csoportból Mexikót várom az első helyre, mivel nagyon képzett, ügyes játékosokkal rendelkeznek, és általában mindig továbbjutnak a világversenyeken a csoportjukból. A B csoport befutójának Argentínát tartom. Diego Maradonának egy nagyon jó, világsztárokkal teletűzdelt játékoskerete van, bár az kérdéses, hogy mennyire tud majd hatni rájuk.

- A C csoportból az Egyesült Államokat várom a dobogó legfelső fokára, hiszen az amerikai sportszövetség nagyon sokat tett a labdarúgás felvirágoztatására, ez az utóbbi években már látszott a válogatotton, egyre jobban teljesítenek világszinten. A D csoport első helyére Ghánát favorizálom, mivel a németek a világversenyek kezdetén mindig gyengébben teljesítenek, a csoportmeccsek végére szoktak összeérni – fejtette ki Garai Péter.

- A következő, azaz az E csoport toronymagas favoritja a Holland válogatott, akik talán a legnézhetőbb focit, a kispasszos, sokat mozgó stílust játsszák. Az olaszokat tartom az F csoport nagy esélyesének, hiszen nagyon jól védekeznek, és ha megszerzik a vezetést, akkor szinte lehetetlen legyőzni őket.

- A G csoportban a brazilokat várom az első pozícióba, bár a portugálokat egyenrangúnak tartom velük, de a selecao fogja nyerni a csoportot. A H csoport élére Spanyolországot tenném, akik megítélésem szerint a világbajnoki cím legnagyobb esélyesei – zárta tippelését a VFC ügyvezetője.

Regisztrálj a vb.hajraveszprem.hu oldalon, de előtte olvasd el a játékszabályokat! Már most tippelhetsz az összes csoportmérkőzésre, a tippjeidet a mérkőzések kezdetéig módosíthatod. 

garai péter tippjei az első helyekre

A csoport: Mexikó, B csoport: Argentína, C csoport: Egyesült Államok, D csoport: Ghána, E csoport: Hollandia, F csoport: Olaszország, G csoport: Brazília, H csoport: Spanyolország.