Végre izgalmasak a meccsek

Az első forduló gyenge játéka és a második forduló némi lendülete után végre remek meccseket is láthatunk.

Most már mindent egy lapra kell feltennie a csapatoknak, és már meg is vannak az első nagy áldozatok. A franciák kiesésére lehetett számítani, de arra nem, hogy ennyire megégnek. Az olaszok alatt is rezeg a léc, és a spanyolok is csak akkor mehetnek biztosra, ha nagy gólkülönbséggel legyőzik Chilét. Könnyen elképzelhető, hogy az Európa-bajnok is búcsúzik, de az is lehet, hogy csoportelső lesz.

Az angol-német sztárderbi már biztosított, de komoly esély van egy spanyol-brazil, döntőbe illő párharcnak is. Kialakult egy – viszonylag – könnyebb ág, ahonnan Uruguay, Dél-Korea, Ghána és az Egyesült Államok csatázik a nyolc, majd a négy közé jutásért. A nagyok pedig egymást fogják kiverni.

Nyereményjátékunk továbbra is óriási izgalmakat ígér. Az első helyen álló két játékosunk, kuli (244 pont) és kbetti (230 pont) némileg elhúztak a mezőnytől, de közel sem behozhatatlan előnyre tettek szert. Sudár Zoltán a harmadik (206 pont), mögötte nagy a tolakodás, a 4. és a 8. helyezettet mindössze egy telitalálat választja el egymástól. Hamarosan jönnek a nyolcaddöntők, ahol egy-egy mérkőzésen még több pontot lehet szerezni, és természetesen minden forduló után sorsolunk.

A második csoportkört követő sorsolás nyertese és a 2. tálca sör boldog tulajdonosa Szabó Norbi nevű játékosunk, aki még pont időben válaszolt a levelünkre. Ezúton is felhívjuk kedves játékosaink figyelmét, hogy ha nyernek, akkor a játékszabályszabály szerint a nyeremény átvételének feltétele a 48 órán belül küldött válasz e-mail.