Kezdődik a kieséses szakasz

Folytatódik a nyereményjátékunk, tippelj a mérkőzések végkimenetelére, a hosszabbításra és a büntetőrúgásokra is!

Az utolsó csoportkör remek mérkőzéseket hozott, voltak papírforma győzelmek, sztáráldozatok és peches kiesők egyaránt. Az egyenes kieséses szakaszban a nyereményjátékunk is új izgalmakat hoz, hiszen most már nemcsak a rendes játékidő végére lehet tippelni, hanem a hosszabbításra és a büntetőrúgásokra is. Továbbra is akár egyetlen tippel is nyerhetsz, hiszen a legjobbak díjazása mellett sorsolunk is!

A mérkőzések a korábban megszokott pontszámítás alapján az alábbi szorzókat kapják:
- Rendes játékidő: 1,2
- Hosszabbítás: 0,2
- Büntetőpárbaj: 0,5
(A hosszabbítás például azért kap 0,2-es szorzót, mert 2x15 perc alatt kevés gól esik, így a variációs lehetőségek száma is kicsi.)

Nézzünk egy példát:
A Németország-Anglia rangadón úgy érzed, hogy a rendes játékidő végén a németek nyernek, és 2:1-et tippelsz. Továbbgondolkodsz: ha döntetlen lesz a rendes játékidő, akkor valószínűbbnek tartod, hogy az angolok szereznek egy gólt a hosszabbításban, és 0:1-et tippelsz. Ha mégis büntetőkre kerül sor, akkor a németeket jobb idegzetűnek tartod, és 4:2-t tippelsz.

A példa mutatja, hogy érdemes megtippelni az összes végkimeneteli lehetőséget, mert ha nem jön be a tipp, akkor ugyanúgy nulla pontot kapsz, mintha nem tippeltél volna. Ha nem találod el a rendes játékidő végét, akkor is szerezhetsz a továbbiakban is pontot. Természetesen ha eldől a mérkőzés a rendes játékidőben, akkor a hosszabbításra és a büntetőkre is minden játékos nulla pontot kap.

Tanács: A rendes játékidő eredményét ne add hozzá a hosszabbítás eredményéhez, tehát ha úgy gondolod, hogy a rendes játékidő vége 1:1, a hosszabbítás 1:0 lesz, akkor a hosszabbítás gólarányához ne a mérkőzés végeredményét (2:1) írd! Ugyanez vonatkozik a tizenegyesekre is!

Gratulálunk a csoportmérkőzések győzteseinek!

I. kuli 291 pont – nyereménye: 20 lecsúszásra szóló bérlet a Balatoni Bob pályán
II. kbetti 256 pont – nyereménye: 10 lecsúszásra szóló bérlet a Balatoni Bob pályán
III. Nati 255 pont – nyereménye: 5 lecsúszásra szóló bérlet a Balatoni Bob pályán

Az utolsó csoportkör után, a 3. tálca sört TightEnd nevű játékosunk nyerte.