Sporttábor a VEDAC-nál

A veszprémi atlétika otthonában, az egyetemi stadionban szervezik a 7-13 éves gyerekek számára a remek nyári elfoglaltságot.

Különleges szabályokkal várják a nebulókat öt napos turnusokban a VEDAC szakemberei. Nem lehet vinni mobiltelefont, zsebpénzt, csokit, cukrot, és látogatni is csak egy alkalommal lehet a gyerekeket szigorúan sportfelszerelésben.

Minden programról a szervezők gondoskodnak: lesz túra, falmászás, tollaslabda, foci, atlétikai alapmozgások, kosárlabda és rengeteg játék. Rossz idő esetén a futófolyosón biztonságos elhelyezést tudnak biztosítani éjszakára is.

A bentlakásos sporttáborba néhány eszközt, felszerelést vinni kell a gyerekeknek. Lehetőség szerint sátrat, hátizsákot, szivacsot, hálózsákot, zseblámpát, pizsamát, fürdőpapucsot, törölközőt, tisztálkodási eszközöket, műanyag poharat, tányért, evőeszközöket, mosogató szivacsot, konyharuhát, sportfelszerelést (szabadidőruhát, rövidnadrágot, pólót, edzőcipőt), esőkabátot, meleg pulcsit, fürdőruhát és persze játékokat.

Tisztálkodási lehetőség biztosított, a reggeli a stadionban, az ebéd és a vacsora a Gyarmati étteremben lesz. A részvételi díj 18.000 Ft/fő/5 nap, a turnusok június 21-25, június 28 – július 2, július 5-9, július 12-16, július 19-23.

Érdeklődni Tóthné Stupián Anikónál lehet a 30/638-70-55-ös telefonszámon, e-mailben a stupiani@citromail.hu címen, illetve a VEDAC-nál a 88/422-868-as telefonszámon.

Részletek a csatolt plakáton is a http://vedacsportnapkozi.blogspot.com/ oldalon.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook