Cselgáncssikerek Frohnleitenben

Július 3-án és 4-én rendezték meg a 12. CREATÍV GRAZ Nemzetközi Judo versenyt Frohnleitenben. 1288 versenyző, 21 ország 153 csapata nevezett. A Domonkos László Veszprémi Judo SE népes csapattal, kiegészülve a nemesvámosi Vadhajtás versenyzőivel (Takács Regő, Takács Boglárka) 13 fővel vett részt a viadalon. A rutinos versenyzőknek már ismert volt a helyszín és a nagy létszám, a fiatal versenyzők pedig belekóstolhattak a nemzetközi vérkeringésbe.

Kitűnő versenyzés mellett a harmadik helyet szerezte meg Takács Regő és Takács Boglárka, az ötödik lett Horváth László Levente, Horváth Dorottya pedig a hetedik helyen végzett.
Kondics Márton, Kékesi Szabolcs, Ágoston Áron, Hajdú Balázs, John Dávid, Kékesi Péter, Ender Tamás, John Réka, Windischmann Bence pedig helyezetlenül zártak.

- Jó befejezése volt az évnek ez a verseny, többen újoncként próbálhatták ki magukat a nemzetközi porondon, mások edzőtábor után próbálkoztak és voltak, akik most váltottak súlycsoportot. Elégedett vagyok a versenyzők hozzáállásával, nem játszottunk alárendelt szerepet, a hibákat korrigáljuk és építkezünk tovább, készülünk a nyári edzőtáborokra -értékelt Takács Attila az egyesület vezetőedzője.

A fárasztó nap után még egy kis strandolás is a program része volt, így mindenki jó élményekkel emlékszik majd a versenyre.