NB2 csoportbeosztás és Magyar Kupa

A VFC a várakozásoknak megfelelően a Nyugati csoportba került, valamint a Magyar Kupa 1. fordulójában a megye kettes Várvölgyét kapta.

Az előző idényhez képest változások is történtek, például a tavasszal káprázatosan menetelő BKV Előre átkerült keletről nyugatra, ahol egyáltalán nem lesz könnyű dolga., hiszen az újonc Ferencváros II. is a nyugati csoportba került.

A Nyugati-csoport résztvevői: Gyirmót, Budaörs, Kaposvölgye, Kispest II., Fehérvár II., Szigetszentmiklós, Győr II., Barcs, Ajka, Kozármisleny, Tatabánya, Pécs, Baja, BKV Előre, FTC II., Veszprém.

Ma délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kisorsolták a 2010/2011 évi Magyar Kupa-kiírás első fordulójának párosítását. A párharcok egy meccsen dőlnek el ebben a körben, a találkozókat augusztus 8-án rendezik meg.

Az NB2-ben szereplő Veszprém FC a zala megyei másodosztályban 10. helyen végzett Várvölgyi SE csapatát kapta.

a veszprém megyei csapatok sorsolása

Várvölgy (Megye II.) – Veszprém FC (NB II)
Öttevény TC (Megye I.) – Ugod SE (Megye I.)
Zalaszentgróti VFC (Megye I.) – Táliándörögd (Megye I.)
Balatonszárszó KSE (Megye I.) – Urkút SE (Megye I.)
Felsőörs IKSE (Megye II.) – Velence SE (Megye I.)

A szerdai edzőmérkőzésen: Lombard Pápa II. - Veszprém FC 3-1

A nyári hőségben, tartalékosan felálló Veszprém FC 2 gólos vereséget szenvedett. A veszprémi gólt Czvetkó József szerezte. A mérkőzésen Kovács Péter a Veszprém FC jobboldali védőjátékosa összefejelt az ellenfelével. Az ütközés nyomán erős agyrázkódást szenvedett, Kovácsot mentő szállította a pápai kórházba, ahol jelenleg is tart a kivizsgálása, kezelése. Várhatóan pénteken engedik ki. (Forrás:veszpremfc.hu)