Kaposvári győzelem a nagy melegben

Magabiztos, kétgólos győzelmet aratott az elsőosztályú Kaposvár a Veszprém FC ellen vívott felkészülési mérkőzésen.

A mérkőzés első 20 percében kiegyenlített játék folyt, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 27. percben egy pontos kiugratás után Oláh vitte el a labdát Varga mellett, majd az üres kapuba helyezett (0-1). Az első félidő hátralévő részében a vendégek irányítottak, de nagyobb helyzetet nem sikerült kialakítaniuk.

A második játékrészre mindkét csapat cserélt, de a játék képe nem változott. A félidő közepén egy jobboldali beadás után növelte előnyét a somogyi együttes. Az összecsapás végén egy percen belül két gól is esett, előbb egy szöglet után szépítettek a bakonyiak, majd a középkezdés után a kaposváriak visszaállították a kétgólos különbséget.

 A csapathoz kapcsolódó hír, hogy július 23-án, pénteken 10 órától tartják az NB2 sorsolásást az MLSZ székházában.

Veszprém FC - Kaposvári Rákóczi 1-3 (0-1)

Veszprém FC: Varga - Pálfi, Fehér, Leitold, Grósz - Garai, Boromisza G., Kalcsó, Tatai - Finta, Karakasi. Cserék: Kiss (kapus), Foki, Kollár, Papp Z., Szőllőskei, Babik, Roger Sampa.

Kaposvár: Kovács Z. - Zsók, Bank, Kovacsevics, Gujics - Kulcsár, Godslove, Lipusz, Jawad - Okuka, Oláh. Cserék: Milinte (kapus), Zahorecz, MIchael, Petrók, Kocsis D., Keresztes, Pedro, Grúz.

Gólszerző: Pálfi, illetve Lipusz, Oláh, Kocsis D.