Áldatlan állapotok a Stadionban

Hétvégén a Veszprém FC a bravúros győzelem mellett egy bosszantó veszteséget is elszenvedett. A Stadion gyepszőnyegét tönkretették.

A vasárnap Győrben aratott bravúros győzelem után megdöbbentő kép fogadta hétfőn a Veszprém FC vezetőit és játékosait. A hazai mérkőzéseknek otthont adó füves pályát tönkretették.

A hétvégén kétnapos, bankok közötti sportrendezvényt rendeztek városunkban, melynek labdarúgás részét a Stadion füves pályáján bonyolították le. A játéktéren négy darab kisebb pályát festettek fel, ahol egész hétvégen küzdöttek a résztvevők, amit nyugodtan nevezhetnénk aratásnak is. A kapuk előtti helyen ugyanis nem sok fű maradt, így jelenleg nyolc, szinte csupasz rész tátong a pályán, valamint az esőnek köszönhetőn a stoplik nem kis nyomokat hagytak, de a képek mindent elárulnak.

A labdarúgó csapat vezetői a nyáron nem kis munkát és pénzt áldoztak arra, hogy az NB2 bajnoki rajtára egy jó minőségű pályát hozzanak létre, amely most egy hétvége alatt romba dőlt. Sajnos a szervezők, a szombathelyi Pannonsport Kft. hozzá nem értését tükrözi, hogy az eső ellenére folytatták a játékot, méghozzá stoplis cipőben, ami köztudottan egyik pályának sem tesz jót, de hát sajnos nem az ő pályájuk volt....

A tönkretett pálya

HAJRÁVESZPRÉM.HU | Reklámozd a saját oldaladat is

Hozzászólások

QCU! Ez hülyeség! A pálya bírta volna, ha nem esik az eső! Aznap kellett volna felmérni, hogy alkalmas-e a pálya a használatra! Ha lett volna ott egy épeszű ember, akkor nem engedi rá a pályára a bankosokat főleg nem stoplisban!
FRy2010. szeptember 02. 21:58
Az ügyvezető sajnálja a történteket\"Tóthné Stupián Anikó, a Stadion Kft. ügyvezető igazgatója elismerte, hogy rosszul mérte fel a labdarúgó pálya teherbírását, így fordulhatott elő, hogy egy hétvégi rendezvény után az esős időben gyakorlatilag használhatatlanná vált a gyep. Hogy a meccset mégis meglehet rendezni szombaton, az annak köszönhető, hogy naponta hengerezik a sérült területet és csak a meccs előtt lehet majd használatba venni. Tóthné továbbá felajánlott minden segítséget a VFC-nek.\"
QCU2010. szeptember 02. 21:23
A képeken azért az is látszik, h. a pályának a fű részleges hiányán kívül is van baja: eléggé lejt ugyanis.
nsub2010. szeptember 02. 16:56
Felelőtlen volt itt mindenki! Esőben nem szabad engedni a stoplist, ezt a hülye is tudja! Szólhatott volna a szervező és az üzemeltető is, de egyik sem tette meg! A focicsapat meg ártatlanul bűnhődik...
Sanya2010. szeptember 01. 23:42
A bankosok majd a teljes pálya gyepszőnyegét kicserélhetik...Ha már tönkretették.....
Choky2010. szeptember 01. 20:41
A helyreállítás költségeit a város vezetése és szombathelyi Pannonsport Kft szépen összedobhatja !!
Pedro2010. szeptember 01. 20:26
VFCfan! Veszprémiként tudhatnál annyit, hogy a csapat is csak bérli a pályát, az egész létesítmény az egyetem és a város tulajdona.
béla2010. szeptember 01. 19:32
Azért a klub vezetőinek is lehetne annyi esze, hogy nem enged rá több tucat gyereket a pályájukra. A másik része: megint kitükröződik a jó magyar mentalitás, hogy ami nem az enyém arra nem kell vigyázni....
VFC fan2010. szeptember 01. 19:08
Miért engedték rá őket? Nemcsak ők a hibásak!
Veszprém ollé!2010. szeptember 01. 17:08
A bankosoknak van miből fizetni...
H.Nándi2010. szeptember 01. 14:15
nem értem hogy mi f... kell egy ilyen ocska rendezvényt pont itt megrendezni miért nem a vasas pályán bonyolitották le ez egyértelmü hogy öknek kell a ki füzetni a károkat!
dávid2010. szeptember 01. 13:51
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook