Mozgalmas Judo hétvége

Míg a veszprémi judósok zöme a Nagy Sportágválasztón vett részt, egy kis csoport Győrben szerepelt egy nemzetközi versenyen.

Pénteken az oktatási intézmények szervezett csoportjai látogathattak ki az I. Veszprém Megyei Nagy Sportágválasztóra, míg szombaton az érdeklődő családok próbálták ki a számukra legszimpatikusabb sportágakat az egyetemi stadionban, és az eső ellenére a színpadon is láthattak bemutatókat. Mivel a küzdősportok külön sátrat kaptak, így mind a két nap ők tartották legtovább bemutatóikat. A sok érdeklődőnek és a kiosztott tájékoztatóknak köszönhetően reméljük, hogy behozzák a fiatalokat az edzőtermekbe.

Míg a veszprémi judósok zöme a Nagy Sportágválasztón vett részt, egy kis csoport Győrben egy nemzetközi versenyen öregbítette a város és a judo klub hírnevét. A versenyen a magyarok mellett osztrákok és szlovákok is képviseltették magukat . A versenyzőink a nyári felkészülés után most először versenyeztek. Ez néhányukon meglátszódott, de az akarással nem volt gond. A különböző kor- és súlycsoportokban minden veszpréminek sikerült érmet szereznie, Ender Tamás, Hergovics Luca és Kékesi Szabolcs harmadik; Kékesi Péter, Hergovics Soma és Kondics Márton második; John Dávid pedig első hellyel térhetett haza.


Álló sor: Ender Tamás, Kékesi Péter, John Dávid.
Térdelnek: Hergovics Luca, Hergovics Soma, Kékesi Szabolcs, Kondics Márton.