Elődöntőbe jutottak a juniorok

A Székesfehérváron rendezett LaGrandi Kupán a 4. helyet szerezte meg a Holdinger Szilárd vezette férfi junior röplabda csapat.

A Company Nyelviskola VRC felnőtt csapata helyett a juniorok utaztak Székesfehérvárra, míg a nagycsapat itthon játszott két mérkőzést a Szegeddel. A fiataljaink kitűnő játékkal jutottak a négy közé a felnőtteknek kiírt tornán. A szombati selejtezőkön a Dunaferr Ifit, a Sümeget és a Dorogot is sikerült legyőzni. A junior egyik erőssége Kráml Szilveszter délelőtt még Veszprémben játszott a felnőtt csapatban, ám a csapat, főként Dorzsceren Csingisz jó játékának köszönhetően jutott a négy közé.

Vasárnap aztán kijött a fáradtság a csapaton. Nehézkessé és pontatlanabbá vált játékuk, így a döntőbe kerülésért a Komarno és bronzmeccsen a Győr is jobbnak bizonyult a veszprémieknél.

A negyedik helyezés mindenképp elismerésre méltó, hiszen a mögöttünk végző Fehérvár, Dunaferr Ifi és Sümeg is első osztályú csapat. A Somogyjád, Dorog és OSC pedig rutinos, volt válogatott játékosokkal érkezett a tornára, így dicséretes a juniorok teljesítménye.

LaGrandi Kupa

Szombat
Selejtező:
Veszprém - Dunaferr Ifi 2:1
Sümeg - Veszprém 2:1
Veszprém - Dorog 2:1
Győr - Veszprém 0:2

Vasárnap
Elődöntő:
Veszprém - Komarno 0:2

Bronzmérkőzésen:
Győr - Veszprém 2:0

LaGrandi Kupa, Székesfehérvár (végeredmény)
1. Dág
2. Komarno
3. Győr
4. CNY Veszprémi RC