Vereség a fővárosiaktól

Veszprém-Gizella SE - TFSE-Hegyvidék SE II. 2-9 (1-7)

Vasárnap tartották a női labdarúgás, NB II Északi csoportjának első bajnoki fordulóját Veszprémben.A Veszprém Gizella SE a fővárosi Hegyvidék SE csapatát látták vendégül.

A sok hibával játszó hazai csapat sorsa már az első félidőben eldőlni látszott. A XII. ker. Hegyvidék SE csapata15 perc után már három góllal vezetett, ami megtörte a hazaiak védekezését, ahonnan nem tudtak felállni a nagy küzdéssel játszó veszprémiek,és 1-7-es állással vonultak a csapatok az öltözőbe.

A Laki Zoltán vezette együttes a második félidőre felvértezte magát, és az első játékrészben kialakult eredményt tartva, azonos erőviszonyok küzdelmét láthatták a Jutasi-úti pályára kilátogató közönség. Dömsödi szabálytalanságát a bíró egy piros lappal bünetette, ami szintén nem segítette a csapat helyzetét. Sajnos a fővárosiak megszerzett előnyét már nem tudták behozni a lányok és a bírói síp lefújásakor 2-9-et mutatott az eredményjelző. 

Veszprém-Gizella SE - TFSE-Hegyvidék SE II. 2-9 (1-7)

Veszprém, 100 néző
Vezette: Görgics

Veszprém: Dömsödi-Hogya, Kikl, Faddi, Gojdics, Szalai, Németh, Borbély, Tolner, Dávid, Borélyné(1). Csere:Henn, Kovács, Kis, Kalász, András, Véninger(1).
Edző: Laki Zoltán
Kiállítva:Dömsödi

Hozzászólások

szégyen gyalálat az egész ilyen böszme játékkal nem lehet nb 2 focizni!!!!!
dávid2010. szeptember 17. 16:52
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook