A teljes Vidi-keret érkezik szerdán!

22 játékossal érkezik a Videoton Veszprémbe, elindult a dedikált válogatott mez árverése a Devecser SE megsegítésére.

A székesfehérvári csapat hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján nem veszi félvállról a Videoton együttese a szerdai találkozót, ahol a Veszprém FC pályáján látja vendégül az otthon nélkül maradt devecseri csapat az első osztályú bajnokság éllovasát.

- A jótékony mérkőzéseknek mindig van egy nemes szellemisége, amit én nagyon komolyan veszek, ezért a teljes keret elutazik holnap Veszprémbe, beleértve a ma éjjel hazaérkező válogatottakat is. Nyilván Lázár, Elek, Lipták, valamint Gosztonyi nem játszik majd, de a nézőtéren ott lesznek. Szerettem volna két ifjút is magammal vinni, név szerint Elek Bencét és Ízing Mártont, de ők pont szerdán játszanak bajnoki mérkőzést Nyíregyházán. Viszont Ponczókot és Baracskait - akik rendszeresen, komolyan edzenek a felnőtt kerettel - nem engedtem el az ifjúsági csapattal. Úgy gondolom, nekik ez alkalommal Veszprémben kell képviselniük az akadémiát és a Videoton utánpótlását. A két félidőben eltérő, de komoly erőt képviselő csapat fut majd ki a pályára, megtisztelve ezzel az esemény szellemiségét - mondta dr. Mezey György, a Videoton FC vezetőedzője.

Összesen tehát 22 játékost láthatnak a veszprémi nézők. Íme az utazók névsora: Sebők, Tujvel, Andics, Margitics, Vaskó, Milanovics, Sándor, Farkas, Vasziljevics, Baracskai, Ponczók, Szakály, Szolnoki, Polonkai, Djordjic, Mutumba, Vujovics, Alves, Lencse, valamint a tartalékcsapatból Papizsanszkij és Babos. Utóbbi egyébként éppen Veszprémből igazolt az NB-II-es gárdába.

- Örömteli számunkra, hogy a Videoton teljes csapattal jön Veszprémbe, biztatunk minden labdarúgást kedvelő embert, hogy látogasson ki a mérkőzésre. Az 1000 Ft-os belépőből származó teljes bevételt a devecseri csapat fogja megkapni. Pályára fog lépni egy veszprémi játékos is a mérkőzésen, a felnőtt csapat 3. számú kapusa, Kádár Balázst Devecserből igazoltuk, aki tavaly még ott védett, így természetes, hogy erre az alkalomra rendelkezésre bocsátjuk – mondta honlapunknak Cseresznyés Péter, a Veszprém FC sportigazgatója. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) segítségével árverés indult a pálya és felszerelés nélkül maradt Devecser SE megsegítésére. A licitálók egy címeres mezre tehetnek ajánlatot, amelyet a válogatott tagjai a San Marino elleni kiütéses győzelem alkalmával írtak alá. A Veszprém megyei első osztályban szereplő gárdát a magyar válogatott egy dedikált mez felajánlásával kívánja segíteni. Az árverés a San Marino elleni mérkőzésen indult, és két hétig, október 22-én 21 óráig tart. Ajánlatot a devecserse@gmail.com oldalra lehet küldeni. A licit akkor érvényes, ha az ajánlattevő által mellékelt elérhetőségen visszaigazolják azt. Az árverés állását folyamatosan nyomon követhetik az indexveszprém.hu-n.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook