Lesz-e meglepetés?

Dunaújvárosban lép pályára férfi röplabdacsapatunk vasárnap, a dobogóesélyes hazaiak a találkozó esélyesei, de a veszprémieknek is kijöhet a lépés.

Nyáron felkészülési tornán találkozott a két együttes a Dunaferr Kupán, akkor a házigazdák nyertek 3:1-re, de a megnyert játszma mellett két szoros szettet is sikerült játszania a VRC-nek.

Az említett találkozón sérült meg a csapat egyik kulcsjátékosa, Tóth Tibor, akinek a hiányát az első három fordulóban igencsak megérezte Nyári Sándor együttese. A csapat hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Tóth Tibor már terhelheti a vádliját, a héten teljes edzésmunkát végzett, ezáltal a vasárnapi meccsen is bevethető lesz. Továbbra is a maródiak listáján van Bánhegyi István, valamint a munkahelyi elfoglaltságok is több ízben hátráltatták a csapat felkészülését. 

 

Mindettől függetlenül teszi a dolgát a csapat, készül a meglepetésre, nem Dunaújvárosban kell elsősorban nyerni, de a mieink biztosan nem feltett kézzel mennek fel a pályára. 

- Jó meccsre számítok. Nagy bravúrra lenne szükségünk ahhoz, hogy esetleg megszerezzük a győzelmet. A Dunaújváros otthonában már az is rangot jelent, ha valaki szettet, szetteket tud fogni - mondta Nyári Sándor vezetőedző.

Dunaferr SE - Company VRC 10.17 (vasárnap) 18:00 Helyszín: Dunaújváros

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook