Újabb háromgólos diadal

A Sopron legyőzése után a Dorogot fektette két vállra női labdarúgócsapatunk, ezúttal idegenben nyert a Gizella. A hazaiak nem tudták megállítani Varga Kingát, aki mesternégyest szerzett a találkozón.

A bajnoki osztályhoz méltatlan módon a találkozóra csupán két játékvezetőt küldött az illetékes megyei szövetség, ami kissé beárnyékolta a szélcsendes és kellemes napsütéses vasárnap délutánt.
Noha kezdettől a veszprémiek irányítottak ,mégis a dorogiak hátszele volt rendkívüli, mert az adományozó kedvében levő sípmester azonnal büntetővel honorálta számukra egyetlen valamire való alkalmat, amikor eljutottak ellenfelük kapujáig.

Vezetésük azonban rövid életűnek bizonyult, ugyanis szinte azonnal jött az egyenlítés, ám a bíró ismét fokozta az izgalmakat, amikor a vendégek oldalvonal mentén kitörő támadóját hátulról csúnyán felvágó védő mindössze sárgával úszhatta meg produkcióját, ugyanakkor a „salakra tett” csatárnak pirosat mutatott fel azzal az indokkal, hogy miközben a jókora rúgástól a levegőben pörögve éppen repült kifelé a pályáról, állítólag ellenfele megrúgására irányuló szándékot tett.

Patrónusain ez sem segített, mert röviddel az est után a vendégek szereztek vezetést, majd fordulás után újabb gyors gólt szerezve „megrendítették” ellenfelüket. Szerencsére ezzel még nem volt vége, hiszen a hajrában az 50. mérkőzését játszó és nagyszerű napot kifogó Varga Kinga immáron negyedszerre is betalált, méltó választ adva a dirigens kihívásra. A veszprémiek 55 percnyi létszámhátrány ellenére is alaposan elpáholták vendéglátójukat, megérdemelt győzelmükkel pedig pontszámban felzárkóztak az élmezőnyhöz.

Dorog SE - Gizelle VSE 1:4 (1:2)

Veszprém: Dömsödi,(Kovács)-Tolner, Véninger, Kikl, Répás(Gojdics), Borbély, Hogya(Henn), Kis(Kalász), Szalai(Borbélyné), Varga(Szigeti)András

Góllövök: Vidák Roxána, illetve Varga Kinga (4)