Felhasználóbarátok lettünk

Döntőbe jutott a Hajráveszprém.hu az eFestival honlapok közti versenyén, amivel két évre kiérdemelte a Felhasználóbarát honlap minősítést.

Idén tizedik alkalommal hirdette meg a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) a hazai online és a multimédia szakma számára kiírt eFestival versenyt, ahová a szervezet által felkért szakmai testület munkatársai az általuk színvonalasnak talált honlapokat ajánlhatták. A Hajráveszprém.hu is egy szakmai ajánlásnak köszönhetően indult a versenyen, ahol döntőbe jutott, és megkapta a felhasználóbarát minősítést.

A szakmai zsűri egy összetett szempontrendszer alapján bírálta el a honlapokat, a különböző fontossági területek alapján súlyozta az adható pontszámokat, ilyenek például a beszédes domain név, a Google találati lista, a tartalom és a forma egysége, vagy a megjelenített információ frissessége és minősége. Két körben zajlott az értékelés, melynek eredményeként a tematikus szakportálok kategóriában a legjobb nyolc weboldal közé jutott a Hajráveszprém.hu. A kategória győztese az IKEA honlapja lett, ami jelzi az erős és színvonalas mezőnyt. A Felhasználóbarát honlap minősítést két évig vagyunk jogosultak használni, amit a fejlécben elhelyezett, a MATISZ által jogilag védett logó jelképez.


A bíráló bizottság elnöke értékeli a pályázatokat

Ez a siker köszönhető a veszprémi sportkluboknak, akik sorra szállítják a szebbnél szebb eredményeket, valamint minden sportbarátnak, aki rendszeresen felkeresi oldalunkat, és/vagy hasznos tanácsokkal lát el minket. Továbbra is várjuk az építő jellegű ötleteket és hozzászólásokat a cikkekben vagy info@hajraveszprem.hu e-mail címen.

Továbbra is nyitottak vagyunk minden sportklub felé, és szeretnénk kielégíteni a sportbarátok igényeit. Hisszük, hogy tevékenységünkkel hosszú távon, közvetve több pénz áramolhat be a veszprémi sportba azáltal, hogy segítjük a sportklubok kommunikációját.

Ezúton köszönetünket fejezzük ki azon helyi és országos médiumok, tematikus honlapok, valamint a sportklubok weboldalai felé, akik nem a konkurenciát, hanem az együttműködő partnert látják bennünk. Köszönjük támogatóinknak, hirdetőinknek, partnereinknek is a segítséget és a munkát, mely közös céljaink megvalósítása felé terel minket! Együtt sokat tehetünk városunk sportjáért! Hajrá Veszprém!

Hozzászólások

Thx :)
Sunyi2010. november 07. 17:14
Köszi! :)
Szasza2010. november 04. 20:52
Jó a honlap, csak lehetne még több interjú! A meccsek után tök jó részletes, de a különálló interjúkat egy kicsit hiányolom. Bocs a kritikáért, de ti mondtátok, hogy írjunk! :) Hajrá Veszprém!
M.M.2010. november 04. 12:42
Likeolom az oldalt, csak így tovább!
Gergő2010. november 04. 08:22
Gratu Sunyi, Szasza!!!!!
Tigó!2010. november 03. 20:46
GOOD FOR JOB SRÁCOK! HAJRÁ VESZPRÉM!
Soma2010. november 03. 13:23
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook