Fotózz és nyerj!

A VII. Pannon Egyetem ötKARikás játékok szervezői fotópályázatot hirdettek, a rendezvényt kell megörökíteni a vállalkozó kedvűeknek.

A pályázaton azok vehetnek részt, akik fényképeket készítenek az ötKARikás játékokról. Bármelyik sportágról lehet fotót készíteni, de a kevésbé sportos beállítottságúak is megtalálhatják a megfelelő, megörökíthető pillanatot a megnyitó ünnepségen, a nyitó- vagy a záróbulin. Egy pályázó maximum 3 pályaművet küldhet be, mindegyiket címmel ellátva.

A november 8-án kezdődő rendezvény teljes időtartama alatt, egészen november 18-ig lehet alkotásokat készíteni, az elkészült pályaműveket november 20-ig lehet elküldeni az otkarikas@gmail.com címre.

A legjobb pályaművek – beérkezési sorrendben - felkerülnek a Hajráveszprém.hu és a hok.uni-pannon.hu/otkarikas oldalra, a fotókra november 10-től folyamatosan lehet szavazni egészen november 30-ig.

A szervezők az első három helyezettet díjazzák. Mindhárom nyertes pályamű alkotója lehetőséget kap egy interjú formájában megjelenni, valamint a legjobb munkáit bemutatni a Hajráveszprém.hu-n. Az I. helyezett egy Takarékszövetkezet induló csomagot nyer, a II. helyezett egy vacsorát fogyaszthat el a Szendvics Büfében (választható: pulyka, csirke, camambert gyros tál), a III. helyezett pedig egy 2 GB-os pendrive-ot kap. Mindhárom díjazott egy 33 % kedvezményre jogosító Opticnet-es utalványt is átvehet.

Az ötKARikás játékok eseményeiről folyamatosan beszámolunk, részletes programot is többször megjelentetjük.

A rendezvény támogatói:

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

Tartalomjegyzék

A rovat további cikkei

Facebook