Sikerek külföldről és belföldről

Galántán és Baján mutatták meg oroszlánkörmeiket a Veszprémi Judo SE versenyzői.

2010. november 6-án rendezték Galántán az 13, 15, és 17 évesek részére a Szlovák Opent. A zirci Vincze Judo Club megtisztelő meghívását elfogadva a Veszprém Judo SE 5 fővel a Nagyatádi Judo Club 1 fővel vett részt a megmérettetésen. Magyar, cseh, osztrák, román, angol cselgáncsozók is neveztek a rendező országon kívül a seregszemlére.

Remek versenyzéssel Horváth László Levente az első helyen végzett, Horváth Dorottya és Windischmann Bence a második helyet szerezte meg. Dorottya az U17-ben is nevezett és harmadik helyen zárt. Ender Tamásnak és John Dávidnak nem sikerült a pontszerzés, de tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt, küzdelmes mérkőzésen veszítettek. Boros Bence a nagyatádi klub bajnoka az első mérkőzésén megsérült, és nem folytatta a küzdelmeket.

A diák C korcsoportos (2000-ben született) judósok számára november 7-én Baján rendezték meg az országos bajnokságot. A rangos viadalon az ország 50 klubjának 170 versenyzője vett részt, melyen a veszprémiek közül hárman indultak.

Harcos küzdelmek után Hergovics Luca bronzérmet szerzett, Hajdu Balázs pedig az ötödik helyen végzett. Kapcsándi Lóránt súlycsoportjának nagy létszámú mezőnyében helyezetlenül zárta a versenyt.