Nyerj és legyél fitt!

A tavalyihoz hasonlóan idén is nyerhetnek belépőt olvasóink a veszprémi Tesco Fitt Napra, melyet december 4-én rendeznek.

Már csak néhány hét, és 2. alkalommal érkeznek városunkba a hazai fitneszvilág legnagyobb csillagai, hogy 6 különböző stílusú órán mozgassák át a közönséget.

Tavaly rendezték először a Veszprém Arénában a Budapesten már rendkívül népszerű eseményt, és úgy tűnik, hogy Veszprémben is otthonra talált a többek között Katus Attilát is felvonultató rendezvény. Korábbi cikkünkben már bemutattuk a részletes programot, a kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeket, és néhány képet a tavalyi rendezvényről.

Most itt a lehetőség, hogy vendégünk legyél a Fitt Napon, ugyanis 5 darab belépőt sorsolunk ki játékos kedvű olvasóink között. Nincs más dolgod, mint a címlapon regisztrálni hírlevelünkre (amiről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz), és elküldeni nekünk e-mailben, az info@hajraveszprem.hu-ra egy telefonszámot, amin el tudunk érni, ha neked kedvezett a szerencse! Ha már korábban feliratkoztál hírlevelünkre, akkor csak egy e-mailt kell küldened telefonszámmal! Határidő: november 28. (vasárnap) 24:00, sorsolás: november 29. (hétfő)

Játssz velünk, és legyél fitt!