Ezüstös judo szombat

Az ifjúsági korú John Réka 2. helyen zárt a III. osztályú Felnőtt Judo Bajnokságon, Windischmann Bence Olaszországban bizonyított.

Szombaton rendezték meg a budapesti Tüzér utcai Judo csarnokban a III. osztályú Felnőtt Judo Bajnokságot. A Veszprém Judo Club versenyzője, John Réka utolsó éves ifjúsági versenyzőként vállalta a megmérettetést. Károlyi Gábor és Takács Attila edzők által felkészített judoka kitűnően helytállt. A havazás kissé megritkította ugyan a részvevők számát, de a jó hangulatú, küzdelmes mérkőzések után a második helyet foglalhatta el a dobogón.

Míg Réka Budapesten öregbítette a veszprémi judosok hírnevét, addig Windischmann Bence a paksi Atomerőmű SE meghívására Olaszországba, Triesztbe utazott, hogy részt vegyen a 15. Nemzetközi Judo versenyen. Szombaton az U15 korosztályban 17-en mérlegeltek és remek versenyzéssel megszerezte az első helyet a magyar bajnok. Másnap az U17 korosztályban is tatamira lépett, itt 2 győztes és 2 vesztes meccs után az előkelő 5. helyen zárt.