Gáláztak a Gyíkok

Hazai pályán 13 gólt lőtt a VESC Lizards floorballcsapata, de kisebb odafigyeléssel még jobban kitömhette volna a vendég Ares HC kapuját.

A mérkőzés előtt lehetett sejteni, hogy a sérülésektől és betegségektől tizedelt ellenfél ezúttal nem lesz olyan rágós falat, mint a 2. fordulóbeli odavágó mérkőzésen, ahol a bakonyiak foghíjas csapata igencsak megszenvedett a 2 pontért.

Ezúttal a gyors gól is összejött, majd négyig meg sem álltak a játékot uraló hazaiak, mielőtt az Ares szépíteni tudott volna. A harmad végén is sikerült betalálni, így az előreívelésekre építő vendégek pontszerzést illető reményei igencsak foszladoztak.

A második harmadban sajnos a színvonal esett egy osztályt, azonban a még így is komoly fölényben játszó veszprémiek 7 gólosra növelték az előnyt, elszórakozott gólhelyzetek tucatjai mellett.

A záró játékrészben 10 gólos különbség is kialakult, de a végig tisztességesen küzdő érdiek a végén még csökkentettek a hátrányon, köszönhetően főleg annak, hogy a hazai csapat az utolsó percekben a legszebb kidolgozott helyzeteit sem tudta gólra váltani.

VESC Lizards - Ares HC 2030 B 13-5 (5-1, 4-1, 4-3)

Veszprém: Kanczler (kapus) – Cseh (1+0), Galló (0+1), Kis Sz., Kiss Z.(0+3), Knór (C, 1+1), Kolossváry (2+0), Kulitsán (1+0), Kuti, Németh, Sütöri (2+3), Szabó (0+1), Tölgyesi (5+2), Török (1+1)