Nyolc aranyat gyűjtöttek be

Az Enyingen rendezett szabadfogású versenyen a remekül birkóztak a Centrum SE sportolói, és taroltak a népes mezőnyben.

A november 25-én megrendezett gyermek, diák és serdülő szabadfogású versenyre, több mint 120 fő nevezése mellett érkeztek csapatok Enyingre. Fontos megjegyezni, hogy Enyingen az a Mohácsi László irányítja a szakmai munkát, aki Németh Zsanett Ifjúsági Olimpiai hetedik helyezettünk nevelőedzőjeként tevékenykedett egykor Berhidán, Nesó Sándor birkózó csapatánál!

Nagy múltú egyesületek, mint Dunaújváros, Székesfehérvár, Veszprémi Dózsa, Marcali mellett, városunk egyik legfiatalabb egyesülete, az egy éve versenyző CENTRUM SE birkózói diktálták az iramot!

Biró Barna lehengerlő küzdelmeivel felpörgette fiainkat, akik ezek után, győzelmet győzelemre halmoztak – mondta el Túri Péter edző. Szinte az egész csapat remekelt ezen a napon, és külön öröm számunkra, hogy az újoncként bemutatkozó Mezei Márk bátor, magabiztos birkózásával az aranyéremig menetelt!

Enying Kupa

Aranyérmesek:
Minyó Bence
Krebsz Martin
Balázs Levente
Biró Barna
Hungler Félix
Krebsz Boldizsár
Krebsz Kolos
Mezei Márk

Ezüstérmesek:
Biró Andor
Jákói Márk
Kovács Ákos
Pankotai Tibor

Bronzérmesek:
Nagy Gergő
Kránicz Gábor
Szabó Áron
Shvarcinger Zsolt
Németh Donát
Horváth Benjamin

- Mostanában egyre többen kérdezik tőlem, hogy mi a titkunk? Szerintem, elsődlegesen az, hogy összetartó közösséggé fejlődtünk, sportolók, szülők, tanárok és edzők együtt teszünk a sikerekért. Másrészt, nem a múlt sikereivel kérkedünk a jelenben, hanem előrenézünk, és az „itt és most” elvét alkalmazva a jövőt építjük. Továbbá, egy nagy részletességgel kidolgozott, alaposan végiggondolt fejlesztési programot készítettünk, amelynek az eredményei már ilyen rövid idő alatt kimutathatóak – zárta szavait az edző.