Teremfocigála a Vetésiben

December 18-19-én rendezik a Vetési Albert Gimnáziumban a Karácsonyi Teremfoci Gálát, színes programmal várják az érdeklődőket.

Szombaton 7:30-tól 20:30-ig tart a program, ahol a hat csoportba osztott, 25 benevezett szenior csapat méri össze tudását, vasárnap pedig gyermekfoci lesz 8:00-tól 11:30-ig utána pedig az előző nap legjobbjai folytatják kieséses rendszerben a küzdelmeket.

Vasárnap gálamérkőzések is színesítik a programot.15:15-kor a 30 évvel ezelőtt Országos Ifjúsági Kupát nyert csapat tagjai mérkőznek meg a Videoton öregfiúkkal. 16:15-kor a Parlament Se csap össze a veszprémi közélet és a városi önkormányzat tagjaiból összeállt csapattal. Az utolsó gálamérkőzést pedig 16:45-kor rendezik, ahol a Lovasok (többek közt Bognár György, Mészöly Géza és a Lázár testvérek) és a megyei közéleti válogatott (kiegészülve Éles Józseffel és Szatmári Jánossal) méri össze tudását.

Az esemény két fővédnöke Porga Gyula, Veszprém Megyei jogú város polgármestere és Dr. Horváth Zsolt, országgyűlési képviselő.
 

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook