Eseménydús év elé néznek

Sajtótájékoztató keretében ismertette a Domonkos László Veszprémi Judo SE a jubileumi év programsorozatát.

Mint arról korábban beszámoltunk, idén ünnepli 40 éves fennállását a veszprémi judosport. Ennek apropójából számtalan eseményt szerveznek a klub vezetői 2011-ben, versenyek és ünnepi pillanatok is színesítik a palettát.

Január 28-án ünnepi közgyűlés keretében emlékeznek meg az évfordulóról a judokák a Polgármesteri Hivatalban, majd elindítanak egy fotó vándorkiállítást, mellyel a sportágat és az elmúlt évtizedek legjelentősebb momentumait népszerűsítik.

A versenyek sorában elsőként a megyei diákolimpiát rendezik meg február 5-én, Nemesvámoson, majd a Hungária Kupára utazik a csapat Budapestre, február 12-13-án. Az év legnagyobb veszprémi rendezésű judoversenye március 13-án lesz, a Domonkos László Meghívásos Judo Emlékversenyt 4. alkalommal bonyolítják le városunkban.

Az évről-évre nagyobb létszámmal működő egyesületben a szakmai munkát Károlyi Gábor és Takács Attila irányítja, 2010-ben három országos bajnoki címet is begyűjtött a csapat: Windischmann Bence, Horváth Dorottya és Károlyi Gábor bizonyult korosztálya legjobbjának.

Nemcsak gyerekek, hanem felnőttek számára is kínál sportolási lehetőséget a judoklub. 20-60 évesek számára tanfolyamot szerveznek február 4-től, melynek jelmondata: „Judoval a testünk és lelkünk egészségéért!” Részletek a lenti plakáton olvashatók, az eseményekről folyamatosan beszámolunk.