Az Eger életben tartotta a reményt!

Az Agria RC-Eger hazai pályán 3:0-ra nyert a Veszprémi Egyetemi SC ellen a női NB I 5-8. helyéért zajló rájátszásának második fordulójában. A hevesiek még mindig a kiesést jelentő hetedik helyen állnak, de sikerükkel egy pontra megközelítették a bakonyiakat.

Az egri lányok hűséges szurkolóik fergeteges buzdítása mellett hatalmas lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe. A játszmavesztés nélküli győzelemmel nagy örömet szereztek szimpatizánsaiknak és természetesen maguknak. A hangulat a régi röplabdás időket idézte. A szurkolók minden sikeres egri akciót vastapssal jutalmaztak, a végén pedig nagy ünneplésben részesítették a csapatot. A hazaiak játékban és lelkesedésben is felülmúlták a rutinos ellenfelet, és teljesen megérdemelt győzelmet arattak. A mérkőzésről készült képek itt megtekinthetők.

Mérkőzéstükör

Juhászné Tóth Mária: – Nagyon örülök a győzelemnek. Játékosaim egy emberként küzdöttek ezen a fontos mérkőzésen. A siker nagyon sokat jelenthet a végelszámolásnál. Nem találok szavakat, le a kalappal a lányok teljesítménye előtt. A csapat nevében köszönöm csodálatos szurkolóink buzdítását.

Oláh János: – Sokkal nagyobb akarattal és alázattal kell játszanunk a Palota ellen, ha nyerni akarunk.

 

Agria RC-Eger – Veszprémi Egyetemi SC 3:0 (21, 21, 21)

Eger, 100 néző. Játékvezetők: Csizmarik, Bodrogi

Eger: Petrás, Hajdú B., Tóth E., Imreh, Kolman, Róth. Csere: Nemes (liberó). Edző: Juhászné Tóth Mária

Veszprém: Kovács A., Tobak, Földesi, Telek, Környei, Szelle D. Csere: Molnár B., Bodnár R., Dordzsceren. Edző: Oláh János

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 8:7, 16:9, 23:19. 2. játszma: 8:5, 16:13, 23:19. 3. játszma: 7:8, 16:14, 23:19