Vereség a Barcs otthonában

A mérkőzést kilenc emberrel befejező Veszprém FC Hevesi-Tóth góljával szerezte meg a vezetést, azonban a Barcs fordítani tudott.

A mérkőzésen Garai Péter súlyos sérülést szenvedett, kéztörése miatt az egész tavaszi szereplése kérdéses. Hegedűst húzódás miatt már a 10. percben le kellett cserélni, várhatóan rá sem számíthat Vágó mester a következő fordulóban. Mellettük a kiállított Tatai és Hevesi-Tóth, valamint még az előző kör után két meccsre eltiltott Grósz Róbert sem léphet pályára az ETO II. ellen.

barcsi sc - veszprém fc 2:1 (1:1)

Játékvezető: Böcskei Balázs.
Asszisztens: Péter Tamás, Hofbauer Roland.

Barcsi SC: Halasi - Pókos, Dr. Matus, Balogh, Kordé - Opacic, Hock, Thiago, Huzmi - Brdanin, Stefanovic. Vezetőedző: Puskas Dragan

Veszprém FC: Varga - Molnár, Hegedűs, Lang, Finta - Garai, Kollár, Boromisza, Tatai - Hevesi Tóth, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila

Cserék: Huzmi helyett Gergulás az 52. percben, Opacic helyett Fónai az 59. percben, Stefanovic helyett Pandur a 74. percben, ill. Hegedűs helyett Pálfi a 10. percben, Boromisza helyett Zsömlye az 52. percben, Garai helyett Fehér a 63. percben.

Gólszerzők: Brdanin a 35. percben, Stefanovic a 64. percben, ill. Hevesi-Tóth a 21. percben.

Sárga lap: Kordé, Brdanin.
Piros lap: Tatai az 53. percben, Hevesi-Tóth a 92. percben.