Továbbra sem megy a rajzfilmhősök ellen

A veszprémi floorballosok kétgólos vereséget szenvedtek a Cartoon Heroes csapatától az OB1/B rájátszásában.

A "rajzfilmhősök" soraiban bekövetkezett változások miatt az idei évben már kevesebb a "szuperhős", amit az is jól jelez, hogy az első osztályban maradásért folyó harcban meglehetősen rosszul áll a fővárosi csapat. Előző héten sima 6-1 arányú vereséget szenvendtek a Neumann otthonában, így minden eddiginél nagyobb esély látszott arra, hogy a VESC végre történelmének első CH-elleni győzelmét leszállítsa (ez persze nem azt jelenti hogy a mérkőzés esélyesi a gyíkok lettek volna).

Ezúttal sem sikerült, pedig a vezetést Tölgyesi révén már az első percben megszerezték a veszprémiek, majd utána még kétszer, de a csapat ma sajnos a rosszabbik arcát mutatta. A megbeszélt taktikát csak nyomokban sikerült végrehajtani, bár így is sikerült többször hibára kényszeríteni az ellenfelet, sajnos azonban a - múlt hetihez képest ólomlábakon mozgó - gyíkok képtelenek voltak élni az adódó lehetőségekkel. A záró sípszó előtt 7 másodperccel dőlt el végleg a mérkőzés, amikor Kardos váltott gólra egy előrelőtt labdát, két gólosra növelve a hazaiak előnyét.

Cartoon Heroes - VESC Lizards 5-3 (2-2, 2-1, 1-0)

Veszprém: Kanczler (kapus), – Cseh (1+0), Kis Sz., Kiss Z., Knór (C, 0+1), Kolossváry, Kulitsán, Kuti, Németh, Szabó, Tölgyesi (2+1), Tóth, Török.