Sporttal Veszprémért – Jelölj!

A tavaly alapított díjra idén is várják a jelöléseket, magánszemélyek és szervezetek is jelölhetnek arra alkalmasnak tartott személyt.

A Civil Szervezetek összefogásával és a Civil Kerekasztal vezetésével immár ötödik alkalommal rendezik meg a Civil Napot. Tavaly hagyományteremtő szándékkal megalapították a „Sporttal Veszprémért” díjat. Ezzel a kezdeményezéssel a veszprémi civil szervezetek nevében olyan jelenleg is aktív vagy már inaktív sportolót, edzőt vagy sportvezetőt szeretnének elismerésben részesíteni, aki a sporthoz kapcsolódó munkájával sokat tett Veszprém város hírnevének öregbítéséért, és tevékenységével példát mutatott a civil társadalom számára. Tavaly Szalai Tamás, nyugdíjba vonuló, városunk talán legnépszerűbb testnevelő tanára kapta a díjat. Idén második alkalommal ítélik oda a díjat.


Szalai Tamás, az első "Sporttal Veszprémért" díj nyertese

1. jelölés módja, menete:

- A díjra civil szervezetek és magánszemélyek jelölhetnek arra méltónak tartott személyt. A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölő szervezet vagy magánszemély pontos nevét, és a jelölés rövid, 5-10 mondatos indoklását.
- Jelölni lehet:
- e-mailben: veszpremi.civilnap@gmail.com, info@hajraveszprem.hu
- postai úton vagy személyesen: 8200. Veszprém, Kossuth L. u.10/203.
- A jelölés határideje: 2011. április 15.

2. A jelölések feldolgozása, elbírálása:

- A beérkezett jelöléseket a Civil Kerekasztal 2011. április 15 - 25. között dolgozza fel, majd kiválasztja az általa legalkalmasabbnak vélt 10 főt, azon elv szerint, hogy egy sportág képviseletében maximum 2 fő kerülhet be az elbírálás következő szakaszába. Ezt követően szavazás segítségével dől el, hogy ki kapja meg a díjat.

3. A szavazás módja, menete:

- szavazni lehet:
- interneten: www.hajráveszprém.hu portálon
- postai úton vagy személyesen: 8200. Veszprém, Kossuth L. u.10/203.
- A szavazás határideje 2011. május 9., a szavazás eredményét a Civil Napon, 2011. május 14-én hozzák nyilvánosságra.
Ezúton biztatunk minden sportszerető embert, hogy jelöljön a díjra méltónak tartott személyt!

A díjat az Ökopolisz Klaszter ajánlotta fel.