Sporttal Veszprémért – Jelölj!

A tavaly alapított díjra idén is várják a jelöléseket, magánszemélyek és szervezetek is jelölhetnek arra alkalmasnak tartott személyt.

A Civil Szervezetek összefogásával és a Civil Kerekasztal vezetésével immár ötödik alkalommal rendezik meg a Civil Napot. Tavaly hagyományteremtő szándékkal megalapították a „Sporttal Veszprémért” díjat. Ezzel a kezdeményezéssel a veszprémi civil szervezetek nevében olyan jelenleg is aktív vagy már inaktív sportolót, edzőt vagy sportvezetőt szeretnének elismerésben részesíteni, aki a sporthoz kapcsolódó munkájával sokat tett Veszprém város hírnevének öregbítéséért, és tevékenységével példát mutatott a civil társadalom számára. Tavaly Szalai Tamás, nyugdíjba vonuló, városunk talán legnépszerűbb testnevelő tanára kapta a díjat. Idén második alkalommal ítélik oda a díjat.


Szalai Tamás, az első "Sporttal Veszprémért" díj nyertese

1. jelölés módja, menete:

- A díjra civil szervezetek és magánszemélyek jelölhetnek arra méltónak tartott személyt. A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölő szervezet vagy magánszemély pontos nevét, és a jelölés rövid, 5-10 mondatos indoklását.
- Jelölni lehet:
- e-mailben: veszpremi.civilnap@gmail.com, info@hajraveszprem.hu
- postai úton vagy személyesen: 8200. Veszprém, Kossuth L. u.10/203.
- A jelölés határideje: 2011. április 15.

2. A jelölések feldolgozása, elbírálása:

- A beérkezett jelöléseket a Civil Kerekasztal 2011. április 15 - 25. között dolgozza fel, majd kiválasztja az általa legalkalmasabbnak vélt 10 főt, azon elv szerint, hogy egy sportág képviseletében maximum 2 fő kerülhet be az elbírálás következő szakaszába. Ezt követően szavazás segítségével dől el, hogy ki kapja meg a díjat.

3. A szavazás módja, menete:

- szavazni lehet:
- interneten: www.hajráveszprém.hu portálon
- postai úton vagy személyesen: 8200. Veszprém, Kossuth L. u.10/203.
- A szavazás határideje 2011. május 9., a szavazás eredményét a Civil Napon, 2011. május 14-én hozzák nyilvánosságra.
Ezúton biztatunk minden sportszerető embert, hogy jelöljön a díjra méltónak tartott személyt!

A díjat az Ökopolisz Klaszter ajánlotta fel.

Hozzászólások

Károlyi Gábor judo mestert javaslom, mindazért a hatalmas munkáért, amit 30 éves edzői pályafutása alatt a veszprémi judoéletért, és a sportolókért tett!
Rácz István2011. május 01. 20:57
Javaslom Károlyi Gábort A sport az élete. mindíg a legkíválóbb munkára törekedett, sok sikeres sportoló nőtt ki a kezei alól.
Hilbert Ákos2011. április 26. 12:58
Károlyi Gábort jelölöm ! Kiváló edzőnek tartom.Emellett, kiváló sportoló is. Tavaj megnyerte a senior magyar bajnoki ncímet.
Takács Emma2011. április 26. 12:52
Harmincéves önfeláldozó edzői munkája sport iránti alázatos elkötelezettsége gyermekek iránti szeretete,sok kitüntetés tulajdonosa a jövő nemzedékének méltó mintaképe lehet.A Judo \"magyar bajnok cim\" tulajdonosa.
Schmid Julianna2011. április 25. 15:59
Javasolnám, Károlyi Gábor judóedzőt. Életében első az edzői munkája, a gyerekek sportra nevelése, A sport iránti alázatával ,példát mutat a jövő nemzedékének. Harminc éves kiváló edzői munkája erre a bizonyíték. Sok kíváló sportoló kerűlt ki a kezei alól,akik szintén bizinyítják lelkiismeretes kitaró munkáját. Tisztelettel: Schmid Gyöngyi
Schmid Gyöngyi2011. április 25. 15:22
Az Építők Természetbarát Sportegyesület részéről Hartig Judit ezüstjelvényes túravezetőt,a Hrisztó Botev Általános Iskola pedagógusát,-a természejáró szakkör vezetőjét javaslom,a \"Sporttal Veszprémért\" Kitüntetés megadására. Hartig Judit tanár Veszprémben született 1955.10.19.-én.Az Építők Természetbarát Sportegyesületnél 1982.január 20.-án jelentkezett felvételre, azóta szünet nélkül (29 éve) a sportegyesület aktív tagja.Rendszeresen túrázik, táborozik és résztvesz a sportegyesület,-továbbá a Veszprém városi Természetbarát Szövetség munkájában.Több éven keresztül Veszprém Városi Természetbarát Szövetség elnöke.Kiemelkedő eredményeket ért el az Észak- Dunántúli Területi Természetbarát Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő teljesitmény túrákon.Az iskolában ahol tanít,rendszeresen viszi a tanulókat hétvégén gyalogos túrákra és az évente megrendezésre kerülő Természetjáró Gyerekek Országos Találkozójára. Egyéni sport teljesitményei:ezüstjelvényes túravezető, aranyjelvényes túrázó, Kitüntetések,elismerések:teljesitményei után több alkalommal kupát kapott,sportegyesülete 2-3 évente munkáját díjazza,a Magyar Természetbarát Szövetség az ifjusági területen végzett munkájáért \"Gábor Ignác\" emlékéremmel jutalmazta.
Szilágyi László2011. április 23. 18:42
Természetesen Mocsai Lajosnak adnám. Andorka Zoltán megint mit keres a jelöltek között? Ez valami vicc?
Savazó2011. április 23. 14:41
Az Építők Természetbarát Sportegyesület részéröl Hartig Judit ezüstjelvényes túravezetőt,a Hrisztó Botev Átalános iskola pedagógusát,-természetjáró szakkör vezetőjét javaslom ,a \"Sporttal Veszprémért\" Kitüntetés megadására
Szilágyi László2011. április 14. 23:47
Az elmúlt évi kezdeményezéshez csak gratulálni tudok.Örülök,hogy ismét gondolt a Civil Kerekasztal Vezetősége a Sportolókra.
Szilágyi László2011. április 08. 13:50
Az belmúlt évi kezdeményezéshez csak gratulálni tudok.Örülök,hogy ismét gondolt a Civil Kerekasztal a sportolókra!
Szilágyi László2011. április 08. 13:46
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook