A hajrában maradt alul a Veszprém FC

Az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó veszprémiek a 86. percben kapott góllal szenvedtek vereséget a Kozármisleny otthonában.

Az első komolyabb gólszerzési lehetőségre a 8. percig kellett várni, amikor Koller mesterien tálalt Berdó elé, aki nagy helyzetben a felső lécet találta telibe. A 11. percben Kollár lövését védte Gőcze. A 14. percben kis híján öngólt szerzett a Veszprém, Koller beadását Lang centiméterekkel fejelte a saját kapuja mellé. A 20. percben jobb oldali vendég támadás végén Boromisza passzolt középre, ahol érkezett Alex, a nem túl jól eltalált lövést Gőcze majdnem fogta, de a labda szerencsétlenül felpörgött és a földön fekvő kapusunk felett a hálóba került. 0-1.

A 28. percben Koller K. fejelt kapura, de szögletre mentettek a veszprémi védők. A 38. percben Tóth Z. – Asztalos – Andruskó volt a labda útja, melynek végén Andruskó nagy erővel lőtt kapu fölé. A 42. percben góllá érett a kozármislenyi fölény. Koplárovics ugaratta ki Berdót, aki már a vendég 16-oson belül járt és csak szabálytalanul tudták megállítani. Kiss N. játékvezető a sípjába fújt és büntetőt ítélt. A 11-est Tóth Z. végezte el és magabiztosan lőtt a hálóba. 1-1. A 44. percben Garai 23 méteres lövését könnyedén védte Gőcze.

Az 54. percben Koplárovics beadásáról Koller alig maradt le. Az 58. percben egy lepattanó labdát Nagy E. 12 méterről lőtte kapura, de Varga hárított. A 68. percben Asztalos beadását követően Berdó került helyzetbe, a labda alig ment kapu fölé. A 72. percben Fehér K. begyűjtötte második sárga lapját, így az addig is nagy fölényben játszó Kozármisleny esélyei az emberelőnnyel tovább nőttek.

A 75. percben Koplárovics szép csel után beadta a labdát, amiről Koller alig maradt le. A 83. percben Asztalos kerül helyzetbe, amely után a kapus mellett elgurította a labdát, de az egyik visszaérkező védő a gólvonalról mentett. A 84. percben Berdó B. közelről nagy erővel kapásból lőtt mellé. A 86. percben Berdó pontos beadását Koller fejjel juttatta Varga kapujába, amivel vezetést szerzett csapatunknak. 2-1. A 91. percben Asztalos passzát követően Koplárovics lőtt kapu mellé.

mérkőzéstükör

Márton Gábor: A megbeszéltek szerint, nagyon jól ment bele a csapat a mérkőzésbe, helyzet-helyzet hátán, gólszerzési lehetőségeink adódtak, nagyon kicsin múlott, hogy nem találtunk be. Letámadtuk őket, daráltunk abszolút a megbeszéltek szerint játszottunk, egy pici hiba adódott, hogy kihagytuk a helyzeteket. És milyen a foci? Az ellenfél első kapura guruló labdája is be tudott pörögni a hálónkba. Azt gondolom, hogy aki itt volt, az láthatta, hogy jól is játszottunk, szinte az egész mérkőzésen. A játékosok meg merték csinálni amit kértem, helyzeteket dolgoztak ki. A futball igazságtalansága lett volna, ha ezt a meccset nem nyerjük meg. Én nem vagyok a döntetlenek híve a győzelemben tudok gondolkodni. Jó állapotban van a csapat, jó formában vannak a játékosok, természetes, hogy adódnak jobb és kevésbé jó teljesítmények, ezért csapatjáték, hogy egymás hibáit kijavítsák a játékosok. A mi csapatunk, a mi közösségünk ki is javítja egymás hibáit talán ez a titok, hogy ilyen remekül szerepelnek, űzik-hajtják az ellenfelet addig, amíg meg nem nyerjük a meccset. Én nagyon örülök annak, hogy ennek a csapatnak ilyen befogadó képessége van arra, amit szeretnénk megvalósítani. Gratulálok a CSAPATNAK!

Vágó Attila: Tizenegyest kaptunk, kiállították egyik játékosunkat, ketten súlyos sérülést szenvedtek tőlünk, és egyik fegyelmezetlen labdarúgónk miatt veszítettünk.

Kozármisleny - Veszprém FC 2:1 (1:1)

Vezette: Kiss N. (Kepe, Kóbor)

Kozármisleny: Gőcze - Tasseljmájer, Asztalos, Fellai, Koller - Berdó, Tóth Z., Koplárovics, Andruskó - Nagy E., Petrók. Vezetőedző: Márton Gábor

Veszprém FC: Varga - Fehér, Hegedűs, Lang, Leitold - Kollár, Garai, Molnár, Boromisza - Hevesi-Tóth, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila

Cserék: Andruskó helyett Kovács T. a 64. percben, Koller és Fellai helyett Karacs és Tóth I. a 88. percben, Boromisza helyett Finta a 46. percben, Alex helyett Babik az 54. percben, Babik helyett Szöllőskei a 66. percben.

Gólszerzők: Tóth Z. a 42. percben, Koller K. a 86. percben, ill. Alex a 20. percben.

Sárga lapok: Petrók, illetve Kollár, Babik.

Kiállítva: Fehér K. a 72. percben.

További eredmények:
Videoton-Puskás Akadémia – Győri ETO FC II 2–0
Ajka – Pécsi MFC 0–1
Bajai LSE – Kaposvölgye VSC 3–0
Ferencváros II – Szigetszentmiklósi TK-Erima 5–1
Enternet-FC Tatabánya – Budaörsi SC 2–1
Gyirmót FC – Barcsi SC 1-0 (Gólszerző: Tóth N. a 92. percben!!!)