Nagyüzem a birkózóknál

A Dorogi OB rangsorverseny után Soltvadkerten, Kőszegen, Csepelen, az elmúlt héten, pedig Sárváron bizonyítottak a Centrum SE birkózói.

Az öt versenyből három is kiemeltként szerepel a szövetségi versenynaptárban, viszont a két Vas megyei verseny rendezői is megtettek mindent, hogy erős mezőny jöjjön össze, így több kiemelt csapat mellett külföldieket is meghívtak szabadfogású viadalaikra.


Sárváron a Centrumos fiúk

- Remek szezonkezdést tudhatnak maguk mögött sportolóink. Az elmúlt öt versenyen 3 arany, 8 ezüst, 8 bronzérmet, és további 15 pontszerző helyet szereztek versenyzőink. Négy sportolónk bejutott az országos bajnokság döntőjébe, hét pedig még reménykedhet, hogy ott lehet a legjobbak között – mondta el Túri Péter, vezetőedző.


Dorogon a Centrumos fiúk

- Természetesen nincs idő az ünneplésre, sem a pihenésre, hiszen 1 hét múlva Budapesten megkezdődnek, majd május közepén Orosházán záródnak a Diákolimpia futamai, végül a hó végén Tatabányára utazunk az országos bajnokság döntőjére. A feszített tempó kitart nyár elejéig, és bízunk benne, hogy addig a bajnoki pontjainkat is jelentősen gyarapíthatjuk! – zárta szavait az edző.

A Kossuth Iskolában edző birkózókról további információk olvashatók a www.centrumse.hu weboldalon!