Kicsiktől lesz hangos az uszoda

Szombaton, a Március 15. úti uszodában sok tehetséges, lelkes gyermek szeli majd a habokat a Veszprém Úszósuli Körversenyen.

A verseny célja, hogy a megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyzési lehetőséget biztosítsanak. A verseny elsődleges célja, hogy a hazai úszóversenyeken kevésbé eredményes versenyzőket is sikerélményhez juttassák, ezért kértek minden jelentkező klubot, hogy a MÚSZ ranglistáján szereplő úszókat ne nevezzék. Utóbbi csak a 2003-ban és korábban születettekre vonatkozik.


vuk-veszprem.hu

információk

Verseny rendezője: A Veszprémi Úszó Klub.
Verseny ideje: 2011. Április 30. Szombat 10 óra.
Verseny helye: Veszprémi Uszoda, Veszprém Március 15 u. 5 .
Verseny díjazása: I.-III. helyezettek érem, díjazásban részesülnek. A IV.-VI. helyezetteket oklevéllel jutalmazzák.
Helyezések eldöntése: Több időfutam esetén az egyes időfutamokban elért időeredmény alapján történik. A legjobb nevezési idővel rendelkezők az utolsó időfutamban indulnak. A besorolás a nevezési idők alapján készül, de az elért eredményt korosztályonként értékelik.

Versenyszámok:

25 m fiú gyorsúszás, 25 m leány gyorsúszás, 50 m fiú gyorsúszás, 50 m leány gyorsúszás, 25 m fiú hátúszás, 25 m leány hátúszás, 50 m fiú hátúszás, 50 m leány hátúszás, 25 m fiú mellúszás, 25 m leány mellúszás, 50 m fiú mellúszás, 50 m leány mellúszás, 6x25m fiú-leány gyorsváltó.