Sporttal Veszprémért – félidő!

Megmutatjuk a szavazás állását a félidőben, május 9-ig lehet szavazni a jelöltekre, még bárki befuthat a hajrában.

A Civil kerekasztal idén második alkalommal adja át a május 14-i Civil Napon a „Sporttal Veszprémért” díjat, melyet az Ökopolisz Klaszter ajánlott fel. Egy héttel ezelőtt tettük közzé a jelöltek névsorát, azóta folyamatosan érkeznek a szavazatok.

Az idei jelöltek ABC-sorrendben: Andorka Zoltán, kosárlabda szakosztályvezető, Gyurka János, kézilabdaedző, Hartig Judit, túravezető, Háli József, röplabda sportvezető, Károlyi Gábor, judoedző, Kiss Balázs, olimpiai bajnok kalapácsvető, Kungl József, testnevelő tanár és atlétika edző, Mocsai Lajos, kézilabda mesteredző, Papréti Emese, testnevelő tanár és tornaedző, Ritterné Lengyel Erzsébet, világbajnok kézilabdázó

A félidejéhez érkezett a szavazás, megmutatjuk a szavazati arányokat, természetesen név nélkül.

A grafikonon látszik, hogy az egyik jelölt jelentősnek mondható előnyre tett szert, de négyen is szorosan a nyomában vannak, minimális szavazatkülönbséggel. A mezőny második felében található öt jelöltnek is nagy szüksége van a szavazatokra, ezért biztatjuk olvasóinkat, hogy voksoljanak, illetve népszerűsítsék a szavazást a környezetükben, a baráti körükben.

A legszerencsésebb voksolók ajándékot is átvehetnek. A szavazók között két darab, egyenként öt kötetből álló Veszprém sporttörténete c. könyvsorozatot sorsolunk ki, valamint a balatonfűzfői Balatoni Bob felajánlásából két-két darab 20, 10 és 5 lecsúszásra szóló bobbérletet.