Egyetemkör tizenegyedszer

Idén a Veszprémi Egyetemi Napok keretében rendezték a hagyományos futóversenyt, a remek hangulatú eseményt az időjárás sem tudta megzavarni.

- A VEN keretében megrendezett hagyományőrző versenyünkön 103 futó vett részt – a legfiatalabb 3 éves, a legidősebb pedig egy kortalan oktató. Külön elismerés illeti az intézményünk karbantartóit, akik nagy létszámmal jelentek meg, illetve Petrovszki Tibort (dobó atléta!), aki – egyetlen sportösztöndíjasként – igyekezett megmenteni élsportolóink becsületét – tájékoztatott Edvy László, szervező, a Pannon Egyetem Testnevelés és Sport Intézetének oktatója.

Minden résztvevő emblémás pólót, almát és frissítőt kapott. A helyezettek érem díjazásban részesültek. A lányok mezőnyében az abszolút győztes a Testnevelési és Sport Intézet kupáját, a férfi mezőny abszolút bajnoka az Egyetemkör futás vándorserlegét kapta.
A versenyen a Testnevelési és Sport Intézeten szakmai gyakorlatukat töltő közgazdász hallgatók, illetve a sportot szerető lelkes önkéntesek látták el a versenybírói és szervezői teendőket. Munkájukért külön köszönet jár!

Eredmények

Hallgató fiúk:
1. Papp Dénes (MI) 6:15
2. Dániel Balázs (PI) 6:19
3. Szarvas Tamás (PI) 6:23

Hallgató lányok:
1. Szabó Rita Veronika (NG) 7:52
2. Kertész Anett (IFOR) 8:23
3. Halász Dóra (Ford –tolm.) 8:33
3. Hérics Fanni (TM) 8:33

Dolgozó férfiak:
1. Heckl István (Könyvtár) 7:26
2. Badáczy (Gyula Centrum Kft) 7:30
3. Máté Zoltán 8:01

Dolgozó nők:
1. Gaálné Starhon Katalin (TSI)